ΣΙΝΕ

Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

Στον ημιτελικό κυπέλλου ΕΠΣ Καστοριάς

ΑΠΌ ΤΗΝ… ΚΌΛΑΣΗ ΣΤΟΝ ΠΑΡΆΔΕΙΣΟ Η ΑΕ ΓΡΑΜΜΟΧΩΡΊΩΝ!!!
Την πρόκρισή της στον Τελικό Κυπέλλου της ΕΠΣ Καστοριάς για 4η φορά στην ιστορία της, εξασφάλισε η ΑΕ Γραμμοχωρίων μετά τη νίκη που πέτυχε με συγκλονιστικό τρόπο, στο ΔΑΚ Καστοριάς επί της Καλλιθέας Καστοριάς με σκορ 2-3.
Τα ’’ελάφια’’ στην κυριολεξία βρέθηκαν από την…

κόλαση στον παράδεισο, αφού μέχρι το 90’ ήταν εκτός τελικού κυπέλλου!!!
Έτσι με το γκολ που πέτυχε στην εκπνοή του αγώνα ο Μήλιος ισοφάρισε σε 2-2 στερώντας από τους γηπεδούχους τη χαρά της πρόκρισης ενώ ταυτόχρονο έδωσε το δικαίωμα της ελπίδας στην ομάδα του, αφού το ματς οδηγήθηκε στην παράταση.
Στη διαδικασία της παράτασης και συγκεκριμένα στο 100ο λεπτό ο Παπαρίζος με ένα γκολ για όσκαρ (ανάποδο ψαλίδι) πέτυχε το 2-3, σκορ το οποίο παρέμεινε αναλλοίωτο μέχρι τη λήξη έτσι χαρίζοντας την πολυπόθητη πρόκριση στην ομάδα του.
Το ματς, όπως αποδεικνύεται και από την εξέλιξή του ήταν συναρπαστικό, με ανατροπές αλλά και συγκινήσεις. Η ομάδα του Μπάμπη Θεοχάρη πήρε ’’κεφάλι’’ στο σκορ στο 8’ με τον Μήλιο Γ. (0-1), ωστόσο όμως πέντε λεπτά πριν τη λήξη του α’ ημιχρόνου (40’) ο Ματζάνας έφερε το ματς στα… ίσα (1-1). Στο 64’ οι γηπεδούχοι που σημειωτέον παρατάχθηκαν με πολλές απουσίες κατάφεραν με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ματαφτσή να κάνουν την ανατροπή (2-1).
Το σκορ αυτό διατηρήθηκε μέχρι και το 90’ και όλα έδειχναν ότι το Καστοριανό συγκρότημα θα ήταν αυτό που θα σφράγιζε το εισιτήριο συμμετοχής του για πρώτη μάλιστα φορά στην ιστορία του στον 35ο Τελικό Κυπέλλου της ΕΠΣ Καστοριάς. Όμως ο Μήλιος Γ. είχε διαφορετική… άποψη, αφού με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα που πέτυχε στην εκπνοή του αγώνα (90’) ισοφάρισε σε 2-2, στέλνοντας τον πρώτο ημιτελικό κυπέλλου στην παράταση, όπου εκεί όπως προαναφέραμε ο Παπαρίζος στο 100’ διαμόρφωσε το τελικό 2-3. Οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν τον αγώνα με 10 παίκτες καθώς αποβλήθηκαν με 2η κίτρινη κάρτα ο Νικολαϊδης Γ. και ο Ζάρπας.
Στο τέλος στα αποδυτήρια της ομάδας των Γραμμοχωρίων παίκτες και προπονητές έγιναν ένα ’’κουβάρι’’ και πανηγύρισαν έξαλλα τη προκρισή τους στον Τελικό, δίνοντας μάλιστα την υπόσχεση να σηκώσουν το τρόπαιο.
Να επισημάνουμε ότι στον 35ο Τελικό Κυπέλλου της ΕΠΣ Καστοριάς θα αντιμετωπίσουν τον νικητή της αναμέτρησης Παναργειακού-Νταηλάκη που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012.
Τέλος, να θυμίσουμε ότι η ομάδα της ΑΕ Γραμμοχωρίων θα συμμετέχει για 4η φορά στην ιστορία της σε τελικό κυπέλλου, ενώ μία φορά έχει καταφέρει να στεφθεί κυπελλούχος.
Οι συμμετοχές της ήταν :
1992-1993 ΝΤΑΗΛΑΚΗ – ΑΕ ΓΡΑΜΜΟΧΩΡΙΩΝ 3-0
1999-2000 ΑΕ ΓΡΑΜΜΟΧΩΡΙΩΝ – ΑΕ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ 1-1 (4-2 πέν.)
2006-2007 ΦΛΑΤΣΑΤΑ ΟΙΝΟΗΣ – ΑΕ ΓΡΑΜΜΟΧΩΡΙΩΝ 4-1

sentra.com.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: