ΣΙΝΕ

Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

Ήρθαν στα χέρια για τα μάτια μιας γυναίκας μέσα στο νοσοκομείο

Στα χέρια ήρθαν μέσα στην κλινική του νοσοκομείου Πύργου δύο άντρες για τα μάτια μιας γυναίκας.
Η ιστορία αφορά μια αλλοδαπή και τρεις συνολικά άντρες. Η αλλοδαπή κυρία, γύρω στα σαράντα, νοσηλευόταν στο νοσοκομείο όταν ευρισκόμενος στο… προσκεφάλι της ο σύζυγός, την επισκέφθηκαν δύο φίλοι… οικογενειακοί και ομοεθνείς της.
Ξαφνικά μέσα στην ηρεμία που επικρατούσε τα πράγματα φούντωσαν γιατί σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr ο ένας από τους δύο «φίλους» διαπίστωσε πως ο άλλος φορούσε ένα κόσμημα, που ο πρώτος είχε κάνει δώρο στην γυναίκα.
Έτσι πολύ γρήγορα η μια κουβέντα έφερε την άλλη και πάνω από το κρεβάτι του πόνου, ξέσπασε καβγάς.
Οι δύο άντρες μπροστά στα έκπληκτα μάτια όλων, πιάστηκαν στα χέρια, έφτασαν να «πλακώνονται» στο διάδρομο και χρειάστηκε η παρέμβαση του προσωπικού φύλαξης, ώστε να λήξει και το επεισόδιο.
Πάντως οι κακές γλώσσες λένε πως ο σύζυγός δεν ήξερε τίποτα, όπως και οι άλλοι δύο φίλοι που φέρονται να ήταν «αγαπητικοί», δεν γνώριζαν ο ένας την ύπαρξη του άλλο. Και όλο το σκηνικό θύμιζε το τραγούδι που λέει «το ν’ απατάς τον άντρα σου είναι συνηθισμένο, το ν’ απατάς τον εραστή, που το ‘χεις δει γραμμένο…».

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: