ΣΙΝΕ

Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

Με βροχές και καταιγίδες σήμερα ο καιρός

Άστατο καιρό στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας με βροχές και καταιγίδες κυρίως στα ανατολικά ηπειρωτικά και στο Αιγαίο, περιμένουμε σήμερα, Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012. Τα φαινόμενα κατά τόπους ενδέχεται να είναι ισχυρά.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως...

15 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 11 έως 17 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 13 έως 20 στη Νότια Ελλάδα, από 13 έως 22 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 15 έως 22 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.
Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν βορειοανατολικοί ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις και στο υπόλοιπο Αιγαίο μεταβλητοί ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι και από το απόγευμα στα κεντρικά, βορειοανατολικοί μέτριοι έως ισχυροί. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί ασθενείς έως μέτριοι και από το απόγευμα στα βόρεια και κεντρικά τμήματα, ανατολικοί μέτριοι έως ισχυροί.
Αναλυτικά 
Αττική
Άστατο καιρό με βροχές και τοπικές καταιγίδες κατά περιόδους περιμένουμε στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 20 βαθμούς Κελσίου. Σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι βορειοανατολικοί άνεμοι θα πνέουν στον Σαρωνικό και το Νότιο Ευβοϊκό με σταδιακή ενίσχυση σε ισχυρούς από το απόγευμα και μετά.

Θεσσαλονίκη

Αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως στα δυτικά τμήματα του νομού, περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 14 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν βορειοανατολικοί μέτριοι έως ισχυροί με σταδιακή εξασθένηση.

Μακεδονία, Θράκη
Στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη θα έχουμε νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών. Στην δυτική και κεντρική Μακεδονία νεφώσεις με τοπικές βροχές κατά τόπους έντονες που από το απόγευμα σταδιακά θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα θαλάσσια τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία έως 12 βαθμούς.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος

Θα έχουμε άστατο καιρό, κατά περιόδους νεφελώδη με πιθανότητα τοπικών βροχών αλλά και διαστήματα βελτίωσης. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 21 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο από 04 έως 16 βαθμούς.

Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος
Θα σημειωθούν νεφώσεις με βροχές και στα νότια καταιγίδες. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους έντονα στην Θεσσαλία, τις Σποράδες, την Φθιώτιδα και τη βόρεια Εύβοια. Εξασθένηση τη νύχτα. Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα θαλάσσια τοπικά 7 μποφόρ. Στα νοτιά μεταβλητοί και βαθμιαία βορειοανατολικοί 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη
Θα σημειωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως από τη Χίο και νοτιότερα όπου τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά. Από το απόγευμα σταδιακή βελτίωση από τα βόρεια. Οι άνεμοι στα βόρεια θα πνέουν ανατολικοί 4 με 6 και τοπικά 7 μποφόρ. Στα νότια νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 20 βαθμούς Θα σημειωθούν. Στα βόρεια έως 17 βαθμούς.

Zougla.gr

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: