ΣΙΝΕ

Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

Από μικρό και από Γερμανό μαθαίνεις τι εστί τίτλος


Φόρμουλα 1: Παγκόσμιος πρωταθλητής ο ΦέτελΜε πέντε νίκες στο φετινό πρωτάθλημα της Φόρμουλα 1 ο Σεμπάστιαν Φέτελ έκανε και πάλι το θαύμα του, κατακτώντας το τρίτο συνεχόμενο τίτλο του με την ομάδα της Red Bull. Ο 25χρονος πιλότος έγινε ο νεότερος οδηγός στην ιστορία της κορωνίδας του...
μηχανοκίνητου αθλητισμού που πετυχαίνει κάτι τέτοιο, αφήνοντας πίσω του τον Άιρτον Σένα.
Ο Γερμανός πιλότος έσπασε ακόμη ένα ρεκόρ δεδομένου ότι σε ηλικία 25 χρονών και 145 ημερών σήκωσε στον ουρανό της Βραζιλίας το τρίτο του -συνεχόμενο- πρωτάθλημα, αυξάνοντας κατά πολύ τον πήχη, δεδομένου ότι το προηγούμενο ρεκόρ άνηκε στον αείμνηστο Άιρτον Σένα, ο οποίος σε ηλικία 31 ετών και 212 ημερών είχε κερδίσει τον τρίτο του τίτλο.
Μπορεί το ξεκίνημα του Σεμπάστιαν Φέτελ τη φετινή σεζόν να ήταν υποτονικό, έχοντας μόνο μία νίκη (Μπαχρέιν) στα πρώτα 13 γκραν πρι, ωστόσο η συνέχεια ήταν ανάλογη του βεληνεκούς του.
Με τις διαδοχικές νίκες σε Σιγκαπούρη, Ιαπωνία, Κορέα, Ινδία, πήρε προβάδισμα στο πρωτάθλημα των οδηγών, τελειώνοντας το… έργο του στο τελευταίο γκραν πρι της σεζόν στην πίστα Ιντερλάγκος της Βραζιλίας.
Στο φετινό πρωτάθλημα έχει εκκινήσει έξι φορές από την πολ ποζίσιον και έχει δει πέντε φορές την καρό σημαία.

sport-fm.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: