ΣΙΝΕ

Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

Ο εθνικός μας τροχονόμος,αποκαλύπτεται... - Δείτε φωτό!

Ο Νίκος Κωτσάκης, ο άνθρωπος–σύμβολο, ο τροχονόμος της λεωφόρου Κηφισίας εξομολογείται την ιστορία του...
«Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Μαρωνεία της ορεινής Ολυμπίας. Στον Πύργο της Ηλείας δηλαδή. Αγρότης ήμουν σκαπανεύς της γης. Που να το φανταζόμουν ότι θα κατέληγα σκαπανεύς της ασφάλτου;».
Με αυτά τα λόγια ο Νίκος Κωτσάκης από την Ηλεία, ο άνθρωπος – σύμβολο, ο τροχονόμος της λεωφόρου Κηφισίας εξομολογείται την ιστορία του. Έχει χαρακτηριστεί ως ο εθνικός μας τροχονόμος και αποτελεί χαρακτηριστική φιγούρα μιας άλλης εποχής. Η συνέντευξή του δημοσιεύθηκε στη Real News πριν δέκα μέρες και προκάλεσε αίσθηση.
Μιλά στον πρώην βουλευτή και δημοσιογράφο στον πληθυντικό και με απίστευτη ευγένεια και όπως αναφέρει και ο Γιώργος Λιάνης, μπροστά του βρίσκεται ένα φαινόμενο. Στην ίδια θέση στον κόμβο Κηφισίας ρυθμίζει την κυκλοφορία από τον Ιούλιο του 1985.
Όπως αναφέρει προόριζε τον εαυτό του για ιερέα αλλά με την έννοια του λειτουργού. Η θέση του τροχονόμου προέκυψε όταν την περίοδο που ήταν στρατιώτης, συνάντησε τρεις «χωροφυλάκους» παρατήρησε το παρουσιαστικό τους και τους ρώτησε αν μπορεί να γίνει και αυτός αστυνομικός. Κάπως έτσι πήρε την απόφαση για το επάγγελμα της ζωής του...

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: