ΣΙΝΕ

Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

Πιλότος αερογραμμών ξεπάγωσε τα φτερά του αεροπλάνου με …ουίσκι

Ένας πιλότος με γρήγορη σκέψη, χρησιμοποίησε έξι μπουκάλια ουίσκι για να ξεπαγώσει τα φτερά του αεροπλάνου του, όταν προσγειώθηκε στην Ισπανία.
Ο καπετάνιος της Scandinavian Airline System (SAS), προσγειώθηκε στην Αλικάντε, λόγω του πάγου στα φτερά του αεροπλάνου του, τον οποίο... (πάγο) το πλήρωμα εδάφους στο αεροδρόμιο δεν ήταν σε θέση να αφαιρέσει, επειδή δεν υπήρχε διαθέσιμος εξοπλισμός αποπαγοποίησης.
Αποφασισμένος να μην καθυστερήσει να φτάσει στο προορισμό του στη Νορβηγία, ο καπετάνιος πήρε έξι μπουκάλια ουίσκι από το τρόλεϊ ποτών του αεροπλάνου και έχυσε πάνω από τρία, σε κάθε πτέρυγα, λύνοντας το πρόβλημα.
Η σκηνή απαθανατίστηκε από την επιβάτιδα Linda Apeland, η οποία είπε στη νορβηγική εφημερίδα Aftenbladet ότι στη συνέχεια τους είπαν ότι θα πρέπει να παίρνανε τζιν-αντί ουίσκι-, αν ήθελαν ένα ποτό καθώς δεν υπήρχε ουίσκι. Το αεροπλάνο απογειώθηκε τελικά με μία ώρα και 20 λεπτά καθυστέρηση.
Ο πάγος πρέπει να αφαιρείται από τα φτερά του αεροσκάφους, καθώς διαταράσσει τη ροή του αέρα που προκαλεί την έλξη. Κανονικά οι αερολιμένες θα πρέπει να χρησιμοποιούν ένα υγρό αποπαγωποίησης με βάση τη γλυκόλη προπυλενίου, το οποίο είναι παρόμοια με αντιψυκτικό.

krasiagr.com
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: