ΣΙΝΕ

Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

Θα δούμε τον Πόντο στον κινηματογράφο;

Ευλογημένη με την απαράμιλλη φυσική ομορφιά, τον πολιτισμό και την ιστορία, η επαρχία της Μαύρης Θάλασσας της Τραπεζούντας έλκει όλο και περισσότερο την προσοχή των παραγωγών ταινιών και σκηνοθετών, οι οποίοι φτάνουν κατά κύματα για να την κινηματογραφήσουν.
Σύμφωνα με την εφημερίδα... "Hurryiet", παραγωγοί ταινιών και σκηνοθέτες συρρέουν όλο και περισσότερο στην Τραπεζούντα για να κινηματογραφήσουν ταινίες, χάρη στην απαράμιλλη φυσική ομορφιά της περιοχής και την πλούσια ιστορία. "Πολλοί σκηνοθέτες από το εξωτερικό έχουν επισκεφθεί την πόλη τους τελευταίους μήνες. Η Τραπεζούντα μπορεί να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στο Χόλυγουντ τα επόμενα χρόνια», είπε πρόσφατα στο πρακτορείο ειδήσεων "Ανατόλια" ο Ερντάλ Eκσέρτ, παραγωγός και σκηνοθέτης.
Η επαρχία έχει γίνει μια από τις κορυφαίες επιλογές για τους παραγωγούς σε μια σειρά κινηματογραφικών ειδών, συμπεριλαμβανομένων των τηλεοπτικών σειρών, ντοκιμαντέρ και ταινιών. Η 4000 ετών Ελληνική Ιστορία του Πόντου, εκμεταλλευόμενη από τους Τούρκους, έλκει τη βιομηχανία του κινηματογράφου.

Επιμέλεια: Κάλλη Ά.
pontos-news.gr

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: