ΣΙΝΕ

Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

Πού πουλήθηκε η Δωδώνη;

Την ολοκλήρωση της μεταβίβασης ποσοστού 67,77%, που κατείχε στη γαλακτοβιομηχανία ΔΩΔΩΝΗ, προς εταιρεία η οποία ελέγχεται κατά 90% από την επενδυτική εταιρεία του εξωτερικού Strategic Initiatives UK LLP και κατά 10% από την εταιρία SIMOS FOOD GROUP, ανακοίνωσε η Αγροτική Τράπεζα ΑΕ Υπό Ειδική Εκκαθάριση.
Το καταβληθέν τίμημα της πώλησης της ΔΩΔΩΝΗΣ ανήλθε σε... 20.851.800 ευρώ.
Όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση, η ολοκλήρωση της συναλλαγής αυτής είναι αποτέλεσμα μιας διαφανούς, ανταγωνιστικής διαδικασίας που διήρκεσε περίπου ένα χρόνο. Στη διαδικασία αυτή συμμετείχε σημαντικός αριθμός αξιόλογων ημεδαπών και διεθνών υποψηφίων που υπέβαλαν δεσμευτικές, ανταγωνιστικές προσφορές υπό αντίξοες οικονομικές συνθήκες.
Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, η πώληση αυτή αποτελεί μία άμεση ξένη επένδυση σε μία ιδιαίτερα ευαίσθητη περίοδο για την ελληνική οικονομία. Οι νέοι ιδιοκτήτες, σε συνέχεια της ήδη σημαντικής επένδυσής τους, προτίθενται να αναπτύξουν περαιτέρω τις εργασίες της ΔΩΔΩΝΗ.
fimes.grΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: