ΣΙΝΕ

Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

Χιλιάδες οι αυτοκτονίες στην Ελλάδα

Στοιχεία που έχει συγκεντρώσει το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας σχετικά με τις απόπειρες αυτοκτονίας και με τις τελεσθείσες αυτοκτονίες διαβίβασε στη Βουλή ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Δένδιας, μετά από σχετική ερώτηση που είχαν καταθέσει οι βουλευτές του... ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ, Στάθης Παναγούλης και Νάσος Αθανασίου για τις αυτοκτονίες αλλά και για το φαινόμενο της αύξηση των υποσιτισμένων παιδιών στην Ελλάδα με βάση την σχετική έκθεση της UNICEF που μιλά για 439.000 νήπια και παιδιά σχολικής ηλικίας που υποσιτίζονται.
Με βάση τα στοιχεία που δόθηκαν στη Βουλή, απόπειρες και τελεσθείσες αυτοκτονίες έφτασαν τις 3.124 σε όλη την Ελλάδα, μεταξύ των αρχών Ιανουαρίου του 2009 και την 23η Αυγούστου του 2012. Και η τάση τους φαίνεται ότι είναι αυξανόμενη καθώς τα περιστατικά που καταγράφηκαν το 2009 είναι 677, το 2010 είναι 830, το 2011 είναι 927 και μέχρι την 23η Αυγούστου του 2012 είναι 690 ήδη.
Ο κ. Δένδιας επεσήμανε ότι πρόκειται για ένα πολυπαραγοντικό φαινόμενο που σχετίζεται τόσο με εξωγενείς παράγοντες (επαγγελματική κατάσταση, οικονομική κατάσταση, οικογενειακή κλπ) όσο και με εσωτερικούς προσωπικούς παράγοντες.

filoksenos
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: