ΣΙΝΕ

Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

Η ΠΕΘΕΡΑ ΤΣΑΚΩΣΕ ΤΟΝ ΓΑΜΠΡΟ ΤΗΣ ΜΕ ΚΥΠΡΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΊΟ ΣΤΗΝ ΛΕΜΕΣΟ

Απίστευτες είναι οι λεπτομέρειες της υπόθεσης με την πεθερά η οποία έγινε ντετέκτιβ ειδικά για να πιάσει τον γαμπρό της στα πράσα με κύπρια παρουσιάστρια! Το σκηνικό έγινε σε δευτεροκλασάτο ξενοδοχείο της Λεμεσού.
Η πεθερά έβγαλε τον γαμπρό σχεδόν γυμνό από το δωμάτιο όταν... με την βοήθεια τρίτου ατόμου, χτύπησε την πόρτα και φώναξε στον άντρα της κόρης της ότι το αυτοκίνητο της γκόμενας, με συγκεκριμένους αριθμούς εγγραφής είχε χτυπηθεί από άλλο όχημα στον χώρο στάθμευσης! Το άκουσμα για το ατύχημα δεν άφησε το παράνομο ζευγάρι αδιάφορο, με αποτέλεσμα ο γαμπρός να ανοίξει την πόρτα σχεδόν γυμνός και να δει φάτσα κάρτα την πεθερά του! Ως αποτέλεσμα, η πεθερά μπήκε στο δωμάτιο, άρχισε φωνές και αφού τους άκουσε ολόκληρος ο όροφος αποχώρησε «κυρία».
Αξίζει να αναφέρουμε ότι το ειδύλλιο της επίδοξης παρουσιάστριας και του ερωτύλου νεαρού άρχισε από τον χώρο εργασίας. ως αποτέλεσμα, ο ίδιος πρόδωσε τον αρραβώνα του και η παρουσιάστρια τον γάμο της!

filoksenos
showbiz.com.cy
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: