ΣΙΝΕ

Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

Ο Καιρός Σήμερα... Ραγδαία πτώση της θερμοκρασίας

Την Τετάρτη ετοιμαστείτε να νιώσετε το… κρύο στο πετσί σας. Έρχεται ψυχρό διήμερο αφού ο υδράργυρος αναμένεται να πλησιάσει τους μηδέν βαθμούς Κελσίου.
Γι’ αυτό λοιπόν ντυθείτε ζεστά όσοι από εσάς πρόκειται να βγείτε έξω. Εξοπλιστείτε...

με σκουφάκια, γάντια και κασκόλ, ενώ όσοι μείνετε στο σπίτι μην ξεχάσετε να βάλετε καλοριφέρ και air condition στο full!
Επίσης, νεφώσεις, αυξημένη υγρασία και λίγες βροχές, θα χαρακτηρίσουν την ημέρα.
Συγκεκριμένα, στη Βόρεια Ελλάδα η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 16 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 5 έως 17 στην Κεντρική Ελλάδα, από 10 έως 22 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα από 8 έως 20 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 12 έως 21 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις, ενισχυόμενοι τοπικά στο Θρακικό και στη Θάλασσα των Κυθήρων σε θυελλώδεις.
Στην Αττική τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού θα είναι συννεφιά, θερμοκρασία κοντά στους 20 βαθμούς Κελσίου, άνεμοι μέτριοι ως και ισχυροί και στα ανατολικά τμήματα του Σαρωνικού και στο Νότιου Ευβοϊκού σχεδόν θυελλώδεις.
Μην πτοείστε όμως καθώς από την Παρασκευή βράδυ και το Σάββατο επανέρχεται η θερμοκρασία σε κανονικά για την εποχή επίπεδα!


Star.grΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: