ΣΙΝΕ

Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

Δύσκολες ώρες για την Κάθριν Ζέτα Τζόουνς δίνει μάχη με …

Άλλη μία δοκιμασία για την ηθοποιό!!!
Η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς είναι από τα πιο λαμπερά ονόματα του Χόλιγουντ ενώ ο έρωτάς της με τον Μάικλ Ντάγκλας ολοκληρώθηκε με τη δημιουργία μίας όμορφης οικογένειας.
Όμως στη ζωή δεν είναι όλα ρόδινα και… έτσι το πρώτο «χτύπημα» ήρθε για την ηθοποιό. Ο σύζυγός της Μάικλ Ντάγκλας έδωσε μία γενναία μάχη με τον καρκίνο, την οποία και κέρδισε.

Τώρα όμως η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς έχει να παλέψει με ένα πρόβλημα που αφορά στην ίδια. Όπως αποκάλυψε σε όλους υποφέρει από διπολική διαταραχή, είναι δηλαδή μανιοκαταθλιπτική και μάλιστα χρειάστηκε να νοσηλευτεί για κάποιο διάστημα σε ειδική κλινική.

Η 43χρονη Ουαλή ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό InStyle χωρίς περιστροφές για την ασθένειά της και την οικογένειά της:

«Δεν είναι εύκολο. Δεν είμαι ο άνθρωπος που θέλει να μιλάει για προσωπικά ζητήματα, αλλά νομίζω ότι με το να παραδεχτώ δημόσια ότι υποφέρω από διπολική διαταραχή θα βοηθήσω και άλλους ανθρώπους να καταλάβουν ότι είναι μία κατάσταση που μπορεί να τεθεί υπό έλεγχο. Θέλω να βοηθήσω ώστε να μην υπάρχει κανένα στίγμα στους μανιοκαταθλιπτικούς και να προσπαθήσω να πείσω όσους υποφέρουν να ζητήσουν βοήθεια».

Τέλος η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς υποστήριξε ότι η φυσική άσκηση την βοήθησε πολύ να αντιμετωπίσει το πρόβλημα, αλλά και η συμβολή των παιδιών της είναι σπουδαία γιατί της δίνουν κίνητρο να παλέψει.

mychannel.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: