ΣΙΝΕ

Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

Hττήθηκε o Παναθηναϊκός από την Φενέρμπαχτσε με 73-64

Ο Παναθηναϊκός μπήκε στον ρυθμό και τις απαιτήσεις της αναμέτρησης μόνο στα τελευταία τέσσερα λεπτά του αγώνα και ηττήθηκε στην Κωνσταντινούπολη από την Φενέρμπαχτσε των... Μπατίστ, Σάτο με 73-64.
Η τελική διαφορά των 9 πόντων... κολακεύει τους «πράσινους», που στην συντριπτική πλειοψηφία της συνάντησης, δεν ήταν αρκετά γρήγοροι για να ακολουθήσουν και να σταματήσουν την γρήγορη κυκλοφορία της μπάλας των γηπεδούχων και στην επίθεση ήταν ανοργάνωτοι, έκαναν το ένα λάθος μετά το άλλο (συνολικά 23) και ήταν άστοχοι από το τρίποντο (6/20 συνολικά). Μόνο στο τέλος, που πίεσαν σε όλο το γήπεδο κατάφεραν να κάνουν την Φενέρ να τους... αισθανθεί και ίσως η ιστορία του αγώνα να είχε γραφτεί διαφορετικά εάν ο Σχορτσανίτης ευστοχούσε σε προσπάθεια κάτω από το καλάθι 1' και 30'' πριν το τέλος της αναμέτρησης και με το σκορ 66-56, μετά από σερί 6-0 του Παναθηναϊκού.

Με ένεση ο Διαμαντίδης
Ο Δημήτρης Διαμαντίδης, που έκανε ένεση λόγω ενοχλήσεων στους προσαγωγούς για να παίξει, ήταν παρά τα 6 λάθη του, ο παίκτης, που προσπάθησε περισσότερο από τους ηττημένους. Οι Σοφοκλής Σχορτσανίτης, Γιόνας Ματσιούλις έγιναν αισθητοί στο ματς μόνο στο τέλος.
Από τους γηπεδούχους, ο Ιλκάν Κάραμαν, Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς... σκότωσαν τον Παναθηναϊκό από την περιφέρεια και ο Μπο ΜακΚάλεμπ με τις διεισδύσεις του στην ρακέτα.
Στο δεύτερο δεκάλεπτο έγινε η... ζημιά.
διαβάστε αναλυτικό ρεπορταζ στο http://www.pamesports.gr

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: