ΣΙΝΕ

Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

Αυτοκτόνησε ο άνθρωπος γάτα ( pics&video)

O « άνθρωπος γάτα» κατά κόσμο Ντένις Άνβερ ,βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του στη Νεβάδα.
Οι συνθήκες θανάτου του παραμένουν ακόμα αδιευκρίνιστες, ωστόσο τα στοιχεία δείχνουν ότι μάλλον πρόκειται για αυτοκτονία.
O 54χρονος πρώην τεχνικός σόναρ στο Ναυτικό των ΗΠΑ, είχε γίνει γνωστός από την αμερικάνικη εκπομπή Ripley's Believe it or not, η οποία παρουσίαζε για ένα διάστημα ανθρώπους που είχαν παραμορφώσει χειρουργικά το σώμα τους, όπως ο άνθρωπος σαύρα, η γυναίκα βαμπίρ, η γυναίκα με τα αναρίθμητα piercing κλπ.
Ο Λάρατ Σάνον που γνώριζε τον άνθρωπο γάτα, ανάρτησε συντετριμμένος ένα blog post στο οποίο αναφέρει μεταξύ άλλων, ότι ο Άνβερ «είχε προσπαθήσει να υιοθετήσει την πνευματική ουσία του ζωικού κόσμου. Είχε προσπαθήσει να μετατρέψει τον εαυτό του όχι μόνο σε μια τίγρη, αλλά σε μία θηλυκή τίγρη, γεγονός που περιπλέκει τα πράγματα, εξερευνώντας τα όρια μεταξύ των δύο φύλων όσο και μεταξύ των ειδών»
«Ένα υπέροχο και πολύπλοκο πρόσωπο, ταραγμένο αλλά και αξιοσημείωτο, αυτοκτόνησε πρόσφατα στην ηλικία των 54 ετών» καταλήγει το κείμενο.
Στη συνέχεια μπορείτε να δείτε φωτογραφίες του ανθρώπου γάτα πριν και μετά την μεταμόρφωση,καθώς και μία συνέντευξή του για την Ripley's Believe it or not:












(Ο Ντένις Άνβερ πριν και μετά την μεταμόρφωση)





ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: