ΣΙΝΕ

Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

Δείτε το ταξίδι του τυφώνα Sandy από το Διάστημα!!! (videos)

Στη δημοσιότητα έδωσε την Παρασκευή η Αμερικανική Υπηρεσία Διαστήματος και Αεροναυτικής (NASA) ένα video που αποτελεί συρραφή εικόνων από το πέρασμα του τυφώνα «Sandy» στην Καραϊβική Θάλασσα και τις ανατολικές ακτές των Η.Π.Α..
 Ο σχηματισμός του στις 21 Οκτωβρίου προκάλεσε συναγερμό στις Αρχές των...
νησιών στην Κεντρική Αμερική, με Άγιο Δομίνικο, Αϊτή, Κούβα, Τζαμάϊκα, Μπαχάμες να βρίσκονται αντιμέτωπες με ακραία καιρικά φαινόμενα, τα οποία προκάλεσαν δεκάδες θανάτους και σοβαρές καταστροφές στις υποδομές και τις καλλιέργειες.
 Η μανία της φύσης «χτύπησε» στη συνέχεια τις Η.Π.Α. και τον Καναδά με καταστροφικές συνέπειες. Ο «Sandy» έφθασε μέχρι την Κατηγορία 2, στη συνέχεια υποβαθμίστηκε για να καταλήξει σε υπερκαταιγίδα μετά την ένωσή του με βαρομετρικό χαμηλό στην περιοχή της Δυτικής Βιρτζίνια. Τουλάχιστον 70 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στην Καραϊβική, την ίδια στιγμή που ο αριθμός των νεκρών στις Η.Π.Α. έχει ξεπεράσει τους 100 (102 σύμφωνα με το Reuters), εκ των οποίων οι 41 μόνο στη Νέα Υόρκη. 
Δείτε τα videos...
   


 Zougla.gr

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: