ΣΙΝΕ

Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

Super League: Πανιώνιος - Πλατανιάς 4-0 (video)

Τα «μωρά» του Δημήτρη Ελευθερόπουλου «άστραψαν» στη Νέα Σμύρνη και πήραν τους τρεις βαθμούς με το εκκωφαντικό 4-0κόντρα στον Πλατανιά για την 11η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, με τα τρία γκολ να μπαίνουν στο πρώτο μέρος!
Εδραιωμένος στη τρίτη θέση της βαθμολογίας ο «Ιστορικός», που πλέον παίρνει αποτελέσματα και με... επιβλητικό τρόπο. Αγνοούν τη νίκη εδώ και πέντε ματς οι Κρητικοί.

Εξαιρετικός στο πρώτο ημίχρονο ο Πανιώνιος, πέτυχε τρία γκολ (5’ αυτ Αργυρόπουλος, 18’ Ρόκας, 41’ Αραβίδης), «σώθηκε» σε τρεις περιπτώσεις, κυρίως στο δοκάρι του Κάλαϊτζιτς (19’) και ουσιαστικά «κλείδωσε» το τρίποντο.

«Καρέ» από τους γηπεδούχους μετά από 3,5 χρόνια! Ήταν 12 Απριλίου του 2009 όταν οι Νεοσμυρνιώτες είχαν πετύχει τέσσερα γκολ, στο 4-1 κόντρα στον Θρασύβουλο.

Εξαιρετικό πρώτο μέρος!
Με τον πλέον… δραματικό τρόπο ξεκίνησε η αναμέτρηση. Μόλις στο 5’, ο Πανιώνιος βγήκε εξαιρετικά στην αντεπίθεση με τον Οκόγε, ο οποίος προσπάθησε να κάνει πάσα στον Αραβίδη και ενώ φαινόταν ότι… χάνεται η μπάλα, ήρθε το πόδι του αμυντικού του Πλατανιά, Αργυρόπουλου για να της αλλάξει πορεία και να την στείλει στα δίχτυα της ομάδας του. Οι «κυανέρυθροι» συνέχισαν με αρκετή όρεξη και δικαιώθηκαν στο 18’.

Ο Σπυρόπουλος έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Κηπουρός δεν βγήκε σωστά και ο Ρόκας νίκησε τους πάντες στον «αέρα» και με κεφαλιά έκανε το 2-0, μέσα σε πανηγύρια στη Νέα Σμύρνη. Κι όμως ο Πλατανιάς αντέδρασε. Ένα λεπτό αργότερα ο Κάλαϊτζιτς έκανε το δυνατό σουτ με τη μπάλα να σταματά στο δοκάρι, ενώ στο 27’ ο Αναστασάκος βρέθηκε μόνος απέναντι στον Γιαννακόπουλο, με τον τελευταίο να διώχνει τη μπάλα.

Η άμυνα των Κρητικών… έμπαζε και στο 41’ ο Πανιώνιος τον τιμώρησε για τρίτη φορά. Ο Ντούνης έκανε φοβερή ψιλοκρεμαστή ασίστ στον Αραβίδη, με τον δεύτερο να κάνει εξίσου υπέροχη λόμπα, να κρεμάει τον Κηπουρό και να «γράφει» μέσα σε αποθέωση το 3-0!

Ντούνης και... καρέ
Το δεύτερο ημίχρονο κύλησε… ήρεμα. Το 3-0 από το πρώτο μέρος ήταν «βαρύ» για να ανατραπεί από τον Πλατανιά, ενώ από την άλλη ο Πανιώνιος είχε το… κεφάλι του ήσυχο. Πρώτη καλή στιγμή στο δεύτερο ημίχρονο ήρθε στο 59’, όπου ο Αραβίδης δεν πρόλαβε με προβολή τη μπάλα και χάθηκε η ευκαιρία. Οι φιλοξενούμενοι δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν φάσεις, πιθανώς δεν είχαν και τις ψυχολογικές αντοχές από το ήδη εις βάρος τους 3-0.

Ο Πανιώνιος κυκλοφορούσε τη μπάλα και χτύπησε εκ νέου προς το τέλος. Στο 73' ο Γουνδουλάκης προσπάθησε να κάνει κάτι πολύπλοκο, δεν του βγήκε εξ'΄αρχής με τη λόμπα, ωστόσο οι αμυντικοί του Πλατανιά μπερδεύτηκαν, δεν έδιωξαν σωστά και η μπάλα πήγε στον Ντούνη, ο οποίος... έσβησε τον Ντόε και έκανε το 4-0. Τυπική διαδικασία το τελευταίο 20 λεπτο, με τον Πανιώνιο να επιστρέφει επιβλητικά στις νίκες, με τον Πλατανιά να παραμένει χωρίς νίκη στα τελευταία πέντε παιχνίδια του.

Πανιώνιος (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Γιαννακόπουλος, Σπυρόπουλος, Κούρος, Αυλωνίτης, Ρόκας, Ρόβας, Γουνδουλάκης, Σάμαρης (77’ Γιαννούλης), Ντούνης (75’ Κολοβός), Αραβίδης (70’ Καμπάνταης), Οκόγε

Πλατανάς (Γιάννης Χατζηνικολάου): Κηπουρός, Αργυρόπουλος, Κανακούδης, Τζανής, Ντόε, Κουρτετσιώτης, Αγκιλέρα, Καλάιτζιτς, Αναστασάκος (57’ Ναζλίδης), Γκονζάλες (75’ Μιρτσέτα), Ουντότζι
 

blog
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: