ΣΙΝΕ

Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

Superleague: Κέρκυρα-Πλατανιάς 1-1 (video)

Στην αναμέτρηση με τον Πλατανιά για την 9η αγωνιστική οι «Φαίακες» ήταν σε κακή μέρα κι όμως κατάφεραν να πάρουν την ισοπαλία με σκορ 1-1 σε μία δύσκολη έδρα, όπως τα Περιβόλια.
Στον αντίποδα οι Χανιώτες προσπάθησαν, έχασαν πάρα πολλές ευκαιρίες, αλλά δεν κατάφεραν να πάρουν κάτι παραπάνω από τον ένα βαθμό και την αναγνώριση ότι ...ήταν η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο.
Ο Πλατανιάς ήταν η ομάδα που προσπάθησε σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης να παίξει ποδόσφαιρο, πίεσε και έχασε αρκετές ευκαιρίες για να «καθαρίσει» το παιχνίδι. Ωστόσο, δεν κατάφερε να φτάσει στη νίκη που την ήθελε και έμεινε με την πίκρα, ότι παρά την εξαιρετική εμφάνιση δεν κατάφερε να πάρει το κάτι παραπάνω.
Στον αντίποδα η Κέρκυρα έδειξε ότι είναι μία πολύ σκληρή ομάδα για να χάσει, καθώς παρά την πολύ κακή εμφάνιση, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, κατάφερε να πάρει ένα πολύτιμο βαθμό και διευρύνει το αήττητο σερί της στα τέσσερα παιχνίδια. 
Διαιτητής της αναμέτρησης στα Περιβόλια ο Δελφάκης (Αρκαδίας), με βοηθούς τους Αλεξέα (Μεσσηνίας) και Αναστασόπουλος (Αρκαδίας)Πλατανιάς: Κηπουρός, Αργυρόπουλος, Τζάνης, Ποτουρίδης, Κανακούδης, Αγκιλέρα, Κάλαϊζιτς, Μαραγκουδάκης, Ουκάρ (82’ Γιακουμάκης), Ουντότζι, Αναστασάκος (72’ Ναζλίδης) 
Κέρκυρα: Αναστασόπουλος, Μπουκουβάλας, Έντερ, Βενέτης, Κοντοδήμος, Παδήμας (46’ Τσοκάνης), Τσουμάνης (46’ Γιάντσης), Ηλιάδης, Καραλής (68’ Μπάρκογλου), Αγρίτης, Λεόν  

sport-fm.gr
 ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis 

 Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: