ΣΙΝΕ

Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

Superleague: Ολυμπιακός – ΟΦΗ 2-0 (video)

Μετά από την ισοπαλία στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ο Ολυμπιακός επέστρεψε στο «σπίτι» του και μαζί επέστρεψαν και τα νικηφόρα αποτελέσματα. Θύμα των Πειραιωτών έπεσε ο ΟΦΗ, που προσπάθησε να κάνει ζημιά στο Φάληρο, όμως δεν τα κατάφερε.
Ο γηπεδούχος Ολυμπιακός του Λεονάρντο Ζαρντίμ ξεκίνησε με τον Κάρολ κάτω από τα δοκάρια. Στην αμυντική του γραμμή δεξί μπακ ήταν ο Μανιάτης, τα δύο στόπερ οι Μανωλάς και Σιόβας και αριστερό ο Χολέμπας.
Στον άξονα ήταν ο Φέισα –στην πρώτη του φετινή εμφάνιση ως βασικός- και πιο μπροστά του οι Γκρέκο και Μασάντο. Στις πτέρυγες ήταν οι Αμπντούν και Βλαχοδήμος (ακόμα ένας φετινός πρωτάρης στο αρχικό σχήμα).

Στην κορυφή της επίθεσης ήταν ο Μήτρογλου για ακόμα ένα παιχνίδι, απόντος του Τζιμπούρ. Όσον αφορά στον ΟΦΗ βασικός γκολκίπερ ήταν ο Γουναρίδης.
Την αμυντική γραμμή απάρτιζαν οι Ζαχαράκης (δεξιά), Σόουζα και Κουρδάκης (στόπερ) και Βαντίνιο (αριστερά). Στο κέντρο ήταν οι Ιωαννίδης, Λαμπρόπουλος και Μπανούσης.
Στα άκρα της επίθεσης ήταν ο Κουτσιανικούλης και ο Βιτώρος. Μοναδικός προωθημένος για το νεανικό σχήμα του Νίκου Αναστόπουλου ήταν ο Παπάζογλου.
Συνθέσεις ομάδων
Ολυμπιακός:
Κάρολ, Μανιάτης, Μασάντο, Φέισα, Μήτρογλου (80’ Πάντελιτς), Βλαχοδήμος (72’ Φετφατζίδης), Χολέμπας, Σιόβας, Μανωλάς, Γκρέκο και Αμπντούν (87’ Λυκογιάννης).
ΟΦΗ: Γουναρίδης, Μπανούσης (60’ Μπούρμπος), Κουτσιανικούλης, Παπάζογλου, Βαντίνιο, Κουρδάκης, Ζαχαράκης, Λαμπρόπουλος, Ιωαννίδης, Σόουζα (73’ Σαρ) και Βιτώρος (73’ Ζορμπάς).


sportena.com
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: