ΣΙΝΕ

Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

Superleague:Αρης – Βέροια 2-1 (highlights)

Λίγες εβδομάδες πριν η εικόνα του Άρη ήταν μιας ομάδας που πραγματικά παρέπαιε και η αισιοδοξία είχε πάει… περίπατο.
Ωστόσο, ακολούθησαν οι ισοπαλίες με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό και στην 9η αγωνιστική η εντυπωσιακή ανατροπή και νίκη 2-1 επί τις Βέροιας στο «Κλεάνθης Βικελίδης» αν και... βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 2ο λεπτό.
Η «βασίλισσα του Βορρά» πλήρωσε τον αδικαιολόγητο εκνευρισμό των παικτών της παίζοντας για μεγάλο χρονικό διάστημα με εννιά και δεν κατάφερε να πάρει κάτι από τον αγώνα.
Ο Άρης πλέον δείχνει ότι γίνεται ξανά ομάδα με όλη την σημασία της έννοιας και πλέον βλέπει με άλλο… μάτι το μέλλον του στο πρωτάθλημα. Οι θεσσαλονικείς εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός ότι η Βέροια έμεινε με εννιά παίκτες και έδειξαν χαρακτήρα, γυρνώντας το παιχνίδι παρά το ότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ στην έναρξη του αγώνα. Σκόρερ και πάλι ο Αγκάνθο για ένα ακόμα παιχνίδι.
Στον αντίποδα η Βέροια ξεκίνησε εντυπωσιακά και έδειξε ότι θα μπορούσε να πάρει αποτέλεσμα στο «Βικελίδης», ωστόσο, ο αδικαιολόγητος εκνευρισμός των παικτών της οδήγησε στο να μείνει με εννιά, μετά την αποβολή του Μπαργκάν στο 44΄και του Σνάουτσνερ στο 60’ και ως εκ τούτου να φύγει ηττημένη από την Θεσσαλονίκη.
Η Βέροια ξεκίνησε με εντυπωσιακό τρόπο την αναμέτρηση και κατάφερε με το… καλημέρα να αιφνιδιάσει τον Άρη και να ανοίξει το σκορ στο 2ο λεπτό με Καλτσά να σουτάρει μέσα από την περιοχή, μετά από εξαιρετική ενέργεια του Ολαϊτάν από τα αριστερά. Οι γηπεδούχοι έδειχναν να τα έχουν χαμένα από αυτή την εξέλιξη και η «βασίλισσα του Βορρά» συνέχισε στον ίδιο ρυθμό πιέζοντας και για ένα δεύτερο γκολ, με κύριο εκφραστή τον Ολαϊτάν και τον Καλτσά, χωρίς, όμως, να καταφέρει κάτι παραπάνω.
Οι Θεσσαλονικείς μετά το πρώτο 25λεπτο πήραν τα ηνία του αγώνα και πίεσαν για την ισοφάριση, με τον Αγκάνθο να σπαταλά την ευκαιρία στο 30’. Το παιχνίδι ήταν αρκετά σκληρό με πολλά δυνατά μαρκαρίσματα και σε ένα από αυτά στο 44’, ο Μπαργκάν αντίκρισε την κόκκινη κάρτα (δεύτερη κίτρινη) και άφησε τη Βέροια με δέκα παίκτες.
Ο Άρης με το αριθμητικό πλεονέκτημα μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο, ώστε να φέρει… τούμπα το παιχνίδι και να φτάσει στη νίκη. Οι γηπεδούχοι χρειάστηκαν 11 λεπτά στο δεύτερο μέρος για να φτάσουν στην ισοφάριση, καθώς ο Αγκάνθο στο 56’ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα μετά από κεφαλιά του Γκέσιο σε κόρνερ του Καζναφέρη.
Τέσσερα λεπτά αργότερα τα πράγματα έγιναν ακόμα καλύτερα για τον Άρη, καθώς η Βέροια έμεινε με εννιά, μετά την αποβολή του Σνάυτσνερ με δεύτερη κίτρινη. Οι Θεσσαλονικείς πίεσαν ακόμη περισσότερο και έφτασαν στο 2-1 με τον Γκέσιο στο 70’ μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς. Η κόκκινη κάρτα του Καζναφέρη στο 83’ δεν άλλαξε τίποτα στην αναμέτρηση και ο Άρης πήρε μία πολύ μεγάλη νίκη.
Άρης (Πασσιαλής): Βελλίδης, Παπαζαχαρίας (64’ Καπετάνος), Οικονόμοπουλος, Καζναφέρης, Αγκάνθο, Παπαστεριανός, Πουλίδο (31’ Παντίδος), Γιαννιώτας, Μαργαρίτης, Σουνάς (27’ Γκέσιος) , Κοέλιο

Βέροια (Καρύδας): Λόπεζ, Καλί, Μπαργκάν, Σνάουτσνερ, Ορέστες, Καφές (76’ Παυλίδης), Καλτσάς(66’ Τόμας), Καλογέρης, Αμαραντίδης, Ιωάννου (46’ , Ζε Βιτόρ), Ολαϊτάν


sport-fm.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: