ΣΙΝΕ

Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

Superleague: Ατρόμητος - Πανθρακικός 2-1 (video)

Χρειάστηκε να περάσουν δύο μήνες από τη τελευταία νίκη και συνολικά έξι παιχνίδια χωρίς τρίποντο, ωστόσο αυτά ανήκουν στο παρελθόν. 
Ο Θανάσης Καραγκούνης πέρασε στον αγώνα στο 81' και έξι λεπτά αργότερα λύτρωσε τον Ατρόμητο, που επιβλήθηκε...
 2-1 του Πανθρακικού για την ένατη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. 
Δεν έλαμψαν και πάλι οι Περιστεριώτες αν και έπαιζαν με αριθμητικό πλεονέκτημα για 35', με το... αριστερό ντεμπούτο για τον Παύλο Δερμιτζάκη στον πάγκο των νεοφώτιστων, αν και η ομάδα του είχε συνοχή και πάλεψε για το θετικό αποτέλεσμα. 
Ο Ατρόμητος μπήκε στο παιχνίδι με προοπτική να πιέσει και να αφήσει πίσω τα έξι τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα. Είχε κατοχή μπάλας, είχε διάθεση, όμως απέναντι του είχε μια πολύ καλά στημένη ομάδα του Πανθρακικού, με διπλή ζώνη άμυνας. Φάσεις δεν υπήρχαν στο ματς, απλώς οι Περιστεριώτες είχαν μια… φλύαρη κυκλοφορία. Και ξαφνικά χτύπησε ο Κούτσι! Ο Φινλανδός έγινε κάτοχος της μπάλας λίγο έξω από την περιοχή των φιλοξενούμενων και με εξαιρετικό σουτ έκανε το 1-0 για τους Περιστεριώτες, πετυχαίνοντας παράλληλα το πρώτο του γκολ στο φετινό πρωτάθλημα. 
Οι φιλοξενούμενοι δεν φαίνονταν ικανοί να κάνουν κάτι καλό στο επιθετικό «κομμάτι» με τη ροή του ματς να μην αλλάζει και τον Ατρόμητο να συνεχίζει να έχει το πάνω… χέρι. Στο 43’ ο Ιτάνζ δεν συνεννοήθηκε καλά με τον Κούτσι και υπήρξε μικροένταση μεταξύ τους. Κι αυτό το εκμεταλλεύτηκε ο Πανθρακικός. Με τον Ταυλαρίδη να δέχεται τις πρώτες βοήθειες εκτός αγωνιστικού χώρου υπήρχε κενό στο κέντρο της άμυνας, ο Βαϊρουά έκανε το γύρισμα στην περιοχή και ο Παπαδόπουλος αφύλαχτος έπιασε την κεφαλιά, η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και κατέληξε στα δίχτυα του Ιτάνζ, κάνοντας το 1-1 με τη λήξη του πρώτου μέρους. 
«Πάλευε» με δέκα ο Πανθρακικός 
Οι Ιτάνζ και Κούτσι αγκαλιάστηκαν πριν την έναρξη του δεύτερου μέρους και όλοι στο «στρατόπεδο» του Ατρόμητου ήταν έτοιμοι για το δεύτερο γκολ και τη νίκη. Στο 51’ ο Δημούτσος έφτασε σχετικά κοντά, με το σουτ που επιχείρησε να φεύγει λίγο δίπλα από το δοκάρι του Αντίλοβιτς. Στο 54’ ο Μουνάφο αποβλήθηκε σωστά, για δυνατό μαρκάρισμα στον Δημούτσο και η μεγάλη ευκαιρία για τον Ατρόμητο να πάρει το τρίποντο, έχοντας 35’ μπροστά του με αριθμητικό πλεονέκτημα. Ο Δερμιτζάκης είχε στήσει πολύ καλά την ομάδα του και δεν υπήρχαν χώροι. Στο τελευταίο δεκαπεντάλεπτο οι γηπεδούχοι πίεσαν ακόμα περισσότερο, ο Καραμάνος πέρασε στον αγωνιστικό χώρο με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς να κάνει πιο επιθετική την ομάδα του. Ο Κούτσι έχασε κλασική ευκαιρία στο 81’ να κάνει το 2-1, αστοχώντας από το σημείο του πέναλτι ανενόχλητος. 
«Λύτρωση» Καραγκούνη 
Και κάπου εκεί μίλησε ο Θανάσης Καραγκούνης. Ο «μικρός» αν και δεν είχε πάρει μέχρι τώρα πολύ χρόνο συμμετοχής, λύτρωσε τον Ατρόμητο στο 87, καθώς το σουτ που έκανε από την περιοχή κόντραρε και λίγο στην άμυνα του Πανθρακικού και κατέληξε στα δίχτυα για το τελικό 2-1. Έτσι, ο «Ντούσκο» και οι παίκτες του έσπασαν το αρνητικό σερί των έξι τελευταίων παιχνιδιών, όπου δεν είχε γευτεί τη χαρά της νίκης. 
Διαιτητής του αγώνα είναι ο κ. Ζαχαρίαδης με βοηθούς τους Δημόπουλο και ΜαγιάννηΑτρόμητος (Ντούσαν Μπάγεβιτς): Ιτάνζ, Σκόνδρας, Ταυλαρίδης, Γιαννούλης, Λαζαρίδης, Μπρίτο, Μπάλλας (61' Καραμάνος), Σουμπίνιο (81' Πίτου Γκαρσία), Δημούτσος, Κούτσι, Μπέλιτς (81’ Καραγκούνης) 
Πανθρακικός (Παύλος Δερμιτζάκης): Αντίλοβιτς, Βαϊρουά (58’ Καστελάν), Παπαδόπουλος (69’ Κυβελίδης), Λουσέρο (79’ Βιγιαρέχο), Σερφά, Μουνάφο, Μακρυδημήτρης, Μπαϊκαρά, Χρήστου, Λαδάκης, Σκλιοπίδης 


sport-fm.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: