ΣΙΝΕ

Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Superleague: Πανθρακικός - Άρης 4-0 (video)

Χωρίς να αφήσει περιθώρια στον Άρη, ο Πανθρακικός τον «σκόρπισε» με 4-0 και έφτασε τους επτά βαθμούς στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές. 
Ανώτερη από την αρχή η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη που είχε σε μεγάλη μέρα τον Δημήτρη Παπαδόπουλο (δύο γκολ και ένα δοκάρι), εκμεταλλεύτηκε την...

αποβολή του Γκέσιου και πέτυχε άλλα δύο γκολ με τους Μπαϊκαρά και Λουσέρο. 
Πολύ κακοί οι Θεσσαλονικείς, που ολοκλήρωσαν το ματς με μόλις ένα σουτ προς της εστία του Κουτσόπουλου. 

Το πρώτο ημίχρονο είχε τα πάντα! Πριν την συμπλήρωση ενός λεπτού, ο Δημήτρης Παπαδόπουλος εκμεταλλεύτηκε την σέντρα του Λουσέρο και με προβολή νίκησε τον Βελλίδη, που παρά την προσπάθειά του, έδιωξε την μπάλα αφού αυτή είχε περάσει την γραμμή. 
Το ματς στη συνέχεια διεκόπη για 13 περίπου λεπτά, εξαιτίας ρίψης δακρυγόνων από τις αστυνομικές δυνάμεις. Ο λόγος ήταν επεισόδια που προκλήθηκαν κατά την είσοδο οπαδών του Άρη στο γήπεδο. 
Η διακοπή του ματς όπως φαίνεται ευνόησε τους γηπεδούχους που ξεκίνησαν από εκεί που σταμάτησαν με τον Βαϊρουά να σημαδεύει το δοκάρι στο 6’. 
Η ομάδα της Κομοτηνής συνέχισε στο ίδιο τέμπο με τον Δημήτρη Παπαδόπουλου να είναι κεφάτος και να δημιουργεί προβλήματα στην άμυνα του Άρη. Η αποβολή του Γκέσιου στο 36’ έκανε τα πράγματα ακόμα πιο εύκολα για τον Πανθρακικό που πέτυχε το 2-0 στο 44’ με κεφαλιά του Μπαϊκαρά μετά από μπαλιά του Μουνάφο. 
Το μόνο αρνητικό για τον Πάυλο Δερμιτζάκη, ήταν οι δύο αναγκαστικές αλλαγές, του Μακρυδημήτρη και του Μελίσση (που πήρε την θέση του Μακρυδημήτρη). 
Το δεύτερο ημίχρονο δεν επιφύλασσε τίποτα διαφορετικό, αφού ο Άρης δεν μπόρεσε να φανεί απειλητικός σε κανένα σημείο του αγώνα. Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος συνέχισε το προσωπικό του κρεσέντο, κάνοντας το 3-0 στο 54’, εκμεταλλευόμενος την κάθετη πάσα του Βαϊρουά, που τον έβγαλε τετ α τετ με τον Βελλίδη. 
Κάπου εκεί το παιχνίδι ουσιαστικά τελείωσε, αν και ο Πανθρακικός πίεσε προκειμένου να πετύχει και άλλο γκολ, κάτι που κατάφερε στο 75’. Ο Βαϊρουά σέντραρε από δεξιά, ο Παπαδόπουλος δεν μπόρεσε να βρει την μπάλα, με τον επερχόμενο Λουσέρο να δίνει διαστάσεις θριάμβου στην νίκη των γηπεδούχων. 
Ο Έλληνας επιθετικός είχε και δοκάρι στο 85’ χάνοντας την ευκαιρία για το τρίτο προσωπικό γκολ και πέμπτο της ομάδας του. 

Πανθρακικός (Δερμιτζάκης): Κουτσόπουλος, Σκλιοπίδης, Χρήστου, Σαρακατσάνος, Μακρυδημήτρης (Μελίσσης 13’, Μουνάφο 42’), Λαδάκης, Καστσελάν, Βαϊρουά (79’ Κυβελίδης), Μπαϊκαρά, Λουσέρο, Παπαδόπουλος 
Άρης (Πασιαλής): Βελλίδης, Καζναφέρης, Παπαζαχαρίας, Γιαννίτσης, Μαργαρίτης, Κοέλιο, Παπαστεριανός, Οικονομόπουλος (Ψυχογιός 55’), Γκέσιος, Σουνάς (79’ Ασλανίδης), Αγκάνθο (Κανούλας 62’) 


12η αγ.: Πανθρακικός-Αρης 4-0 (γκολ) από greeksuperleague


sport-fm.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: