ΣΙΝΕ

Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

Tέλη κυκλοφορίας 2013: πού πληρώνονται εκτός www.gsis.gr

Πού μπορεί να γίνει η πληρωμή των τελών κυκλοφορίας 2013 εκτός του διαδικτύου στο www.gsis.gr;
Εκτός από την ιστοσελίδα www.gsis.gr και μέσω των ΕΛΤΑ θα γίνει και φέτος η εξόφληση των τελών κυκλοφορίας 2013 αυτοκινήτων και μοτοσικλετών, Ι.Χ. & Δ.Χ., με βάση σχετική απόφαση του υπουργείου Οικονομικών.
Η εξόφληση των τελών... κυκλοφορίας 2013, εκτός από την ιστοσελίδα www.gsis.gr, θα γίνεται χωρίς καμία πρόσθετη επιβάρυνση στο δίκτυο των Ταχυδρομικών Καταστημάτων και των Ταχυδρομικών Πρακτορείων που καλύπτει ολόκληρη τη χώρα καθώς και η παραλαβή της απόδειξης πληρωμής που θα χρησιμοποιηθεί ως αποδεικτικό της εξόφλησης.
Όσοι δεν έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο ώστε να εκτυπώσουν τα σχετικά ειδοποιητήρια, έχουν τη δυνατότητα να εξοφλήσουν τα τέλη κυκλοφορίας 2013 προσκομίζοντας στα ΕΛΤΑ μόνο τον ΑΦΜ και την άδεια κυκλοφορίας του οχήματός τους.
Υπενθυμίζεται ότι από φέτος καταργήθηκε η υποχρέωση προμήθειας του σχετικού σήματος, και τα τέλη κυκλοφορίας 2013 θα εξοφλούνται στο δίκτυο των ΕΛΤΑ με αποδεικτικό εξόφλησης την απόδειξη πληρωμής.
Διαβάστε την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας 2013 με τον κωδικό taxisnet στην ιστοσελίδα www.gsis.gr.

fimes.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: