ΣΙΝΕ

Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

Vatan: «100.000 τουρκικές σόμπες στην γείτονα που αντιμετωπίζει κρίση»

Ελληνικές εταιρείες θέρμανσης παρήγγειλαν 100.000 ξυλόσομπες από την Τουρκία για να τις διαθέσουν στην ελληνική αγορά γράφουν τα Τουρκικά ΜΜΕ.
Συγκεκριμένα: «Η Yeni Safak στην πρώτη σελίδα και με τον τίτλο «Η Ελλάδα ζήτησε 100.000 σόμπες» γράφει ότι στην Ελλάδα βιώνεται επιστροφή στο παρελθόν στον τομέα της θέρμανσης για οικονομία. Μετά την υποστήριξη και της κυβέρνησης για την χρησιμοποίηση θερμαστρών στην Ελλάδα που αντιμετωπίζει οικονομική κρίση , οι εταιρείες ζήτησαν από την Τουρκία...100.000 σόμπες.
Η Vatan στην πρώτη σελίδα με τον τίτλο «100.000 τουρκικές σόμπες στην γείτονα που αντιμετωπίζει κρίση», γράφει ότι στην Ελλάδα που δίνει μάχη με την μεγαλύτερη οικονομική κρίση της Ιστορίας της, ο λαός που έχει πτωχεύσει επέστρεψε στις σόμπες όταν κατάλαβε πως δεν θα μπορέσει πλέον να θερμαίνεται με φυσικό αέριο. Οι Τούρκοι παραγωγοί μέχρι στιγμής πήραν 100.000 παραγγελίες για σόμπες.
Η Takvim γράφει για το θέμα με τον τίτλο « Τουρκικές σόμπες στην γείτονα». Η Star αναφέρεται στο θέμα με τον τίτλο «Η Ελλάδα που επιστρέφει στα παλιά ζήτησε 100.000 σόμπες». Η Sabah αναφέρεται στο θέμα με τον τίτλο «Τελείωσε το αέριο, ζήτησαν σόμπες».

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: