ΣΙΝΕ

Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

Τα δάκρυα του Ομπάμα ( vid )

Το πρωί της Τετάρτης, λίγες ώρες μετά τη νίκη του στις εκλογές o Μπαράκ Ομπάμα θέλησε να ευχαριστήσει τους νέους και τις νέες που βοήθησαν εθελοντικά στην προεκλογική του εκστρατεία.
Μίλησε για τα πρώτα χρόνια του στο Σικάγο, όταν σε ηλικία 25 ετών ήθελε να κάνει τη διαφορά, αλλά «δεν ήξερα πως» και δήλωσε περήφανος για...
τους ανθρώπους που τον βοήθησαν. «Δε μου θυμίζετε τον εαυτό μου, είστε πολύ καλύτεροι απ΄ ό,τι ήμουν εγώ. Είναι πιο έξυπνοι, πιο οργανωμένοι, πιο αποτελεσματικοί. Είμαι πεπεισμένος ότι θα κάνετε μεγάλα πράγματα στη ζωή σας», είπε.
Το video με την ομιλία του Μπαράκ Ομπάμα, όπου ο Αμερικανός πρόεδρος δεν κρύβει τη συγκίνησή του, δόθηκε στη δημοσιότητα την Πέμπτη από την προεκλογική του ομάδα.
«Ακόμη και πριν τα αποτελέσματα ένιωσα ότι η δουλειά που έκανα για την προεκλογική εκστρατεία, είχε κλείσει τον κύκλο της. Γιατί αυτό που κάνετε εσείς, σημαίνει ότι η δουλειά που κάνω είναι σημαντική. Είμαι πολύ περήφανος γι’ αυτό. Πολύ περήφανος για όλους εσάς» λέει ο Ομπάμα κι εκεί είναι το σημείο που βάζει τα κλάματα.
Ο Μπαράκ Ομπάμα σκουπίδια τα δάκρυα του και οι συνεργάτες του τον χειροκροτούν.
Δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Αμερικανός πρόεδρος έκλαψε δημόσια. Το έκανε και την τελευταία μέρα της προεκλογικής εκστρατείας, μιλώντας στην Αϊόβα.
 


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: