ΣΙΝΕ

Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

Δεν κατεβάζω παντελόνια στην τρόικα!!! Εφυγα από το ΠΑΣΟΚ. (video)

Σήμερα το πρωί, λίγες ώρες μετά την θυελλώδη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας ο βουλευτής Ιωαννίνων Μιχάλης Κασσής δήλωσε ότι...
έφυγε από το ΠΑΣΟΚ και θα καταψηφίσει τα μέτρα.
Μιλώντας πριν από λίγο στενημερωτικά πρωινά των καναλιών δήλωσε : «Εφυγα από το ΠΑΣΟΚ χθες το βράδυ», διότι «δεν είμαι τζάμπα μάγκας, όπως εκείνοι που δεν διάβασαν το μνημόνιο» αφήνοντας αιχμές εναντίον του Μιχάλη Χρυσοχοίδη.
«Είτε διαγραφώ είτε όχι είμαι ανεξάρτητος βουλευτής. Δεν θα ψηφίσω τα μέτρα και δεν χαρίζω το ΠΑΣΟΚ σε κανέναν Βενιζέλο και σε κανέναν Χρυσοχοϊδη» συμπλήρωσε ο κ. Κασσής.

Ολοι εναντίον όλων
Ο μοναδικός βουλευτής που δήλωσε ευθέως πως θα καταψηφίσει τα μέτρα κατά τη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας που ολοκληρώθηκε χθες τα μεσάνυχτα ήταν ο κ. Κασσής. Χαρακτηριστικά ανέφερε πως «μέτρα που αφορούν συντάξεις ΟΓΑ εγώ δεν τα ψηφίζω». Μάλιστα, είπε πως «αν θέλεις να κάνω δήλωση ανεξαρτητοποίησης την κάνω τώρα», διευκρινίζοντας ωστόσο ότι δεν παραδίδει την έδρα του.
Ο κ. Κασσής αμέσως μετά την τοποθέτησή του αποχώρησε από τη συνεδρίαση, ενώ χαρακτηριστικό είναι το επεισόδιο που ακολούθησε λίγη ώρα αργότερα έξω από τα γραφεία της Ιπποκράτους με πρωταγωνιστή τον ίδιο και τους βουλευτές Γιώργο Ντόλιο και Μάρκο Μπόλαρη.
Ο Μιχάλης Κασσής απευθυνόμενος στους δύο συναδέλφους του τους είπε σε έντονο ύφος «εγώ απαλλάχθηκα, εσείς να δούμε τι θα κάνετε, που θέλετε να μείνετε για να γίνετε υπουργοί».
Και συνέχισε: «Να ψηφίσω εγώ τα μέτρα για να γίνεται υπουργοί του Σαμαρά; Είναι και ο Χρυσοχοΐδης εδώ που θέλει να γίνει υπουργός. Εσύ Ντόλιο να πας στο φίλο σου το Ραγκούση. Να φύγω εγώ και να έρθει ο Σάκης Οικονόμου να κάνει τον υποτακτικό του Λοβέρδου και να κάνει σουλάτσα. Τι κοιτάτε εσείς ρε, ο Βενιζέλος με αυτούς εδώ έφερε το κόμμα στο 4%».
Ας σημειωθεί ότι ο Μιχάλης Κασσής είναι νεοεκλεγείς βουλευτής Ιωαννίνων, στενός φίλος του Κώστα Σκανδαλίδη και αντίπαλος του πρώην βουλευτή Θανάση Οικονόμου που εκλέγεται στην ίδια περιφέρεια και στον οποίο αναφέρθηκε με δηλητηριώδη σχόλια.



ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: