ΣΙΝΕ

Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Την πέσανε στον Φούχτελ... Εργαζόμενοι έδειραν μέλη της γερμανικής αντιπροσωπείας (videos)

Εργαζόμενοι στην τοπική αυτοδιοίκηση προπηλάκισαν τον Γερμανό πρόξενο την ώρα που προσερχόταν στην... 3η Ελληνογερμανική συνέλευση δημάρχων. 
Σε κατάσταση πολιορκίας η ΔΕΘ.
Σε κατάσταση πολιορκίας από εργαζόμενους της τοπικής αυτοδιοίκησης βρίσκεται η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης, όπου...

πραγματοποιείται η 3η Ελληνογερμανική συνέλευση δημάρχων. Οι εργαζόμενοι συγκεντρώθηκαν στο δημαρχιακό μέγαρο Θεσσαλονίκης και στη συνέχεια με πορεία έφθασαν λίγο πριν τις 9 πμ στη ΔΕΘ, προκειμένου να υποδεχθούν τον Γερμανό υφυπουργό Εργασίας Χανς Γιοαχίμ Φούχτελ.
Την ώρα που προσερχόταν στους χώρους της ΔΕΘ ο Γερμανός πρόξενος, οι συγκεντρωμένοι προσπάθησαν να τον εμποδίσουν να μπει στην έκθεση και τον προπηλάκισαν. Ακολούθησε ένταση με τις αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες παρατάχθηκαν μπροστά στην πύλη εμπορευμάτων της ΔΕΘ. Οι εργαζόμενοι κρατούν σημαίες και φωνάζουν συνθήματα, ενώ ένας από αυτούς χαιρέτισε ναζιστικά. Μάλιστα μερίδα διαδηλωτών κατάφεραν και εισέβαλαν στους χώρους της ΔΕΘ, όπου διεξάγεται το συνέδριο.

Ο Γερμανός εντεταλμένος θα παραβρεθεί στην 3η Ελληνογερμανική συνέλευση δημάρχων στο συνεδριακό κέντρο Νικόλαος Γερμανός, μέσα στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ από χθες είχε καλέσει τους πολίτες να διαμαρτυρηθούν μαζί με τους εργαζόμενους, στις 8.30 το πρωί, μπροστά στην είσοδο του Συνεδριακού Κέντρου Νικόλαος Γερμανός στη ΔΕΘ. Προσυγκεντρώσεις πραγματοποιήθηκαν στο δημαρχείο Κορδελιού – Ευόσμου και στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Αυξημένα είναι τα μέτρα ασφαλείας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, ενώ η περιοχή γύρω από τη ΔΕΘ είναι περιτριγυρισμένη από αστυνομικές δυνάμεις. 



ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: