ΣΙΝΕ

Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

17χρονο Ελληνόπουλο, εντυπωσιάζει τους Ιταλούς! (videos)

Μπορεί στο ελληνικό κοινό να είναι άγνωστος,όμως ο Κρίς Οικονομίδης, θεωρείται ένας από τους πλέον εξελίξιμους παίκτες προκαλώντας εγκωμιαστικά σχόλια για το ταλέντο του.
Τα προσόντα αλλά και το ταλέντο του νεαρού 17χρονου...

(γεν. 1995) ελληνόπουλου προκάλεσαν το ενδιαφέρον τον ξένων μέσων και συγκεκριμένα της ιστοσελίδας ''osaussies.com'', το οποίο κάνει εκτενές αφιέρωμα στον παίκτη της Αταλάντα (primavera), με τίτλο...''το επόμενο ποδοσφαιρικό είδωλό''.
Ο 17χρονος άσος ο οποίος έχει ...

υπογράψει 3ετες επαγγελματικό συμβόλαιο με την Αταλαντα, πέρσι αγωνιζόταν στην ομάδα νέων του Ιταλικού συλλόγου, και φέτος προωθήθηκε στην ομάδα Κ20 (Primavera) όπου οι περισσότεροι παίχτες είναι γεννημένοι το (1993) και (1994) και μόνο τέσσερις ποδοσφαιριστές είναι γεννημένοι το (1995), δείγμα της εμπιστοσύνης που έχουν οι Ιταλοί παράγοντες, στο πρόσωπο του.
Να τονίσουμε το γεγονός πως στα τελευταία 3 παιχνίδια που αγωνίστηκε με την ομάδα του, η οποία βρίσκεται στην πρώτη θέση του καμπιονάτο ''Primavera'' Girone B (μπροστά από ομάδες Νέων (Κ20) της Ίντερ Μιλάνου, της Μίλαν, της Ουντινέζε και της Μπολόνια), είχε καταπληκτική απόδοση...
Οι δύο γονείς του 17χρονου ποδοσφαιριστή είναι Έλληνες, οι οποίοι διαμένουν μόνιμα στην Αυστραλία και σίγουρα θα αισθάνονται υπερήφανοι με τα κατορθώματα του νεαρού Χρήστου που διαπρέπει με τα χρώματα της Αταλάντα.
Εμείς από την πλευρά μας, δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε να τον δούμε με τα χρώματα της «γαλανόλευκης» σύντομα, καθώς πρόκειται εξαιρετικό ταλέντο.
*Σε επόμενο άρθρο μας αναλυτικά η συνέντευξη του νεαρού ποδοσφαιριστή στο Sports-Academies.gr
Δείτε τον Κρίς Οικονομίδη ''εν δράσει''




ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: