ΣΙΝΕ

Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

Δημοσθένης Κουπτσίδης: Με δυναμικές κινητοποιήσεις θα αντιδράσει η κοινωνία των Γρεβενών στο πιθανό κλείσιμο του ΤΕΙ (video)

Με αφορμή τα σενάρια για συγχωνεύσεις και καταργήσεις σχολών που βλέπουν το φώς της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα, ο δήμαρχος Γρεβενών Δημοσθένης Κουπτσίδης διαμηνύει σε κάθε υπεύθυνο και καλεί σε επαγρύπνηση όλους τους...
πολίτες των Γρεβενών, τον εμπορικό κόσμο και...όλους τους πολίτες που έχουν επενδύσει στην τριτοβάθμια εκπαίδευση στα Γρεβενά.

«Έχουμε ένα σύγχρονο κτήριο και ...δεν μπορώ να καταλάβω καμία μεθόδευση που οδηγεί στην κατάργηση του ΤΕΙ στα Γρεβενά» τονίζει ο κ. Κουπτσίδης και συνεχίζει «επιλέγουμε να αντιδρούμε στα σημεία ζωτικής σημασίας. Κατανοούμε τις δυσκολίες που περνάει η Ελληνική κυβέρνηση. Στο θέμα του ΤΕΙ, όμως, είμαστε κάθετοι και απόλυτα αντίθετοι. Ένα ΤΕΙ σε μια περιοχή όπως τα Γρεβενά που είναι ιδιαίτερη , μια περιοχή που έχει ανάγκη αυτή την τριτοβάθμια εκπαίδευση και πάλεψε γι αυτό. Είναι ένα κεκτημένο που είναι δεδομένο . Δεν μπορώ να καταλάβω τις μεθοδεύσεις και θέλω να ζητήσω από τη διοίκηση του ΤΕΙ να πάρει ευθαρσώς θέση και να καταθέσει δημοσίως τη θέση τους και αν στους σχεδιασμό τους ή στις σκέψεις τους υπάρχει η πρόταση ή η πρόθεση για κατάργηση.
Σαφέστατα θα πρέπει οι ιθύνοντες του ΤΕΙ να ξεκαθαρίσουν τη δική τους προσωπική θέση και στάση.
Θα παλέψουμε και θα διεκδικήσουμε και από την πολιτεία και από το Υπουργείο για το τι πρέπει να γίνει.
Είμαστε κοντά στο ΤΕΙ των Γρεβενών , θα συνταχθούμε με την τοπική κοινωνία και θα δώσουμε τον αγώνα μέχρι τελευταίας . Θα μας βρουν απέναντι με πολύ δυναμικές αντιδράσεις που μέχρι σήμερα δεν έχουν δει».


greveniotis.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: