ΣΙΝΕ

Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

Ντου ομολογιούχων στα γραφεία της ΝΔ - Aυγά σε φωτογραφίες του Κ. Καραμανλή (video)

Mικροομολογιούχοι που έχασαν τα χρηματά τους απο το κούρεμα του χρέους, εισέβαλαν στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας που βρίσκονται επί της Λ.Συγγρού.
Επικράτησε ένταση και φώναζαν συνθήματα "Αίσχος", "αλήτες", "κλέφτες". Ενώ όλοι γνώριζαν πως σήμερα θα βρίσκονταν εκεί, κανείς δεν είχε φροντίσει να...

ζητήσει την παρουσία αστυνομικής δύναμης. Και όταν οι αγανακτισμένοι πολίτες είδαν πως "έπαιζαν"... μόνοι τους, αποφάσισαν να κάνουν ντου! Έπιασαν τους υπαλλήλους στον ύπνο και χωρίς μεγάλη δυσκολία, μπήκαν στο κτίριο. Πληροφορίες αναφέρουν ότι εξαγριώθηκαν γιατί ενώ επρόκειτο να συναντήσουν στις 11:00 τον γραμματέα της ΝΔ, Μανώλη Κεφαλογιάννη, το ραντεβού δεν έγινε ποτέ.

Οι μικροομολογιούχοι, εξαγριωμένοι, πέταξαν αυγά σε φωτογραφίες του ιδρυτή της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνου Καραμανλή αλλά και του Αντώνη Σαμαρά και αρνούνται να αποχωρήσουν αν κάποιος από τους υπεύθυνους δεν τους δώσει συγκεκριμένη ημερομηνία για να συναντήσουν τον ίδιο τον πρωθυπουργό.

blog.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: