ΣΙΝΕ

Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

Το απόλυτο η ΜΕΝΤ με πολύ καλό Μελιδώνη (ΦΩΤΟ - VIDEO)

Α2 ΑΝΔΡΩΝ - Γ' ΟΜΙΛΟΣ: ΓΑΛΑΞΙΑΣ - ΜΕΝΤ 1-3
Σπουδαία νίκη επί του αξιόμαχου Γαλαξία, μέσα στη Μίκρα, πέτυχε η ΜΕΝΤ με 3-1 (25-19, 22-25, 25-16, 25-19), πετυχαίνοντας το απόλυτο μετά από τρεις αγωνιστικές στην Α2 των ανδρών και τον 3ο όμιλο.
Οι παίκτες του Σπύρου Γκολίτση στο πρώτο εκτός έδρας τους ματς δυσκολεύτηκαν αρκετά απέναντι στους...
γηπεδούχους, από τους οποίους είχαν υποστεί στο περσινό πρωτάθλημα την μοναδική τους ήττα. Πολύ καλός από του νικητές ο Τρύφωνας Μελιδώνης, το λίμπερο της ομάδας που βιήθησε τα μέγιστα.
Στο πρώτο σετ στη θέση του Ναζίρη πέρασε ο Πιπέριας, το δεύτερο το μοιράστηκαν οι δύο πασαδόροι, ενώ στην συνέχεια αγωνίστηκε ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού.
Στο τέταρτο σετ ο Γαλαξίας ήταν με 5-4 μπροστά στο σκορ, το οποίο εγινε 6-4 με κίτρινη κάρτα στον Μελιδώνη για διαμαρτυρία. Στην συνέχεια όμως οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοση τους και πήραν το σετ, αλλά και το «τρίποντο».
Διαιτητές: Κυριακόπουλος – Μπόμπορας
Τα σετ: 19-25, 25-22, 16-25, 19-25
ΓΑΛΑΞΙΑΣ (Μοσχοφίδης): Μούτζιος, Κόκκινος, Παραδεισιανός, Δάλλας, Καλπακτσόγλου, Νικολιδάκης / Ρωμαλιάδης (λ), Στρούζας, Χατζηγώγος
ΜΕΝΤ (Γκολίτζης): Γεροβασιλείου, Δέλο, Σακόγλου, Αντιφάκος, Ναζίρης, Δημητριάδης / Μελιδώνης (λ), Πιπέριας, Τσακογιάννης, Παπαπαναγιώτου, Χρυσάφης, Γεννίτσαρης.
ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ ΜΠΑΚΑΡ







www.volleynews.gr ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: