ΣΙΝΕ

Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

Μασούν φύλλα κόκας και προβλέπουν… Ομπάμα!!! (video)

Η εκλογική διαδικασία στις Η.Π.Α. βρίσκεται σε εξέλιξη με τις τελευταίες δημοσκοπήσεις να προβλέπουν μάχη στήθος με στήθος ανάμεσα στους δύο υποψηφίους για την προεδρία, Μπαράκ Ομπάμα και Μιτ Ρόμνι.
Για μια ομάδα Περουβιανών σαμάνων, ωστόσο, το αποτέλεσμα είναι ήδη… γνωστό.
Παίζοντας μαράκες και χρησιμοποιώντας φύλλα κόκας και...

παραισθησιογόνα αφεψήματα, ένα γκρουπ Περουβιανών σαμάνων αποφάνθηκε πως ο Ομπάμα θα επανεκλεγεί πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών.
Φορώντας παραδοσιακές ενδυμασίες των Άνδεων, η ομάδα των 12 συγκεντρώθηκε την Δευτέρα στην κορυφή του λόφου Σαν Κριστομπάλ στη Λίμα για την τελετή.
Έκαψαν θυμίαμα και έτριψαν την αφίσα του Ομπάμα με λουλούδια και ένα συγκεκριμένο φυτό το οποίο υποτίθεται πως φέρνει καλή τύχη.
Δεν είχε την ίδια τύχη και η αφίσα του Ρόμνι, την οποία περίμεναν μαράκες, αλλά και ένα σπαθί.
«Οι θεοί του βουνού μας λένε πως ο Ομπάμα θα επανεκλεγεί», προέβλεψε ο Χουάν Όσκο, γνωστός ως ο Σαμάνος των Άνδεων.
Οι σαμάνοι τραγούδησαν, σφύριξαν και χόρεψαν. Επιπλέον μάσησαν φύλλα κόκας, ένα παραδοσιακό φυτό που χρησιμοποιείται στα τελετουργικά, αλλά και στην ιατρική από τον καιρό των Ίνκας το οποίο βοηθά στην καταπολέμηση της έλλειψης οξυγόνου που προκαλείται από το υψόμετρο.



ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: