ΣΙΝΕ

Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

Κύπελλο Ελλάδος: Καβάλα – ΑΕΚ 0-0


Ανοιχτούς λογαριασμούς ενόψει του επαναληπτικού της φάσης των “32″ του Κυπέλλου άφησαν Καβάλα και ΑΕΚ, καθώς έμειναν στο 0-0 στην έδρα των Αργοναυτών. Με Ολυμπιακό ή Παναχαϊκή θα αγωνιστεί ο νικητής του ζευγαριού.
Σ’ ένα ματς αρκετά ισορροπημένο και... με ευκαιρίες μονάχα στο πρώτο μέρος, Καβάλα και ΑΕΚ έμειναν στο 0-0 και ουσιαστικά παραμένει ανοιχτή η υπόθεση πρόκριση στους “16″ του Κυπέλλου Ελλάδας.
Οι “Αργοναύτες” ξεκίνησαν δυνατά και μέχρι το 15′ ήταν οι κυρίαρχοι χάνοντας μάλιστα δύο σπουδαίες ευκαιρίες, όμως η απάντηση της ΑΕΚ ήταν άμεση με αρκετές φάσεις μπροστά από την αντίπαλη εστία.
Τελικά, καμία από τις δύο ομάδες δεν κατάφερε να σκοράρει και το 0-0 δεν άλλαξε μέχρι το τέλος, αφού στην επανάληψη δεν είχαμε φάσεις και το θέαμα ήταν πολύ κακό.
Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται για ένα πέναλτι που δεν δόθηκε, όταν ο Ντιέ σταμάτησε την μπάλα με το χέρι εντός περιοχής.
Πλέον, οι δύο ομάδες θα λύσουν τις διαφορές τους την Πέμπτη (20/12, 20:00) στο ΟΑΚΑ.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Καβάλα (Νίκος Παπαδόπουλος):
Aποστολίδης, Καλαγκάνης, Τριποτσέρης, Μαραγκός, Ενσαλίβα, Ντιέ, Χλωρός (79′ Οξύζογλου), Παγώνης, Ντόσης, Πλιάγκας (57′ Μπρατσιάνι), Αναστατόπουλος (68′ Ντος Σάντος).

AEK (Έβαλντ Λίνεν): Αραμπατζής, Γιάγκο, Τσούπρος, Γροντής, Παπαδημητρίου (88′ Κουρέλλας), Σταματής (76′ Παυλής), Κατίδης (76′ Κατσικοκέρης), Τσουκαλάς, Ρίκκα, Βλάχο, Μπουγαϊδη.

sportena
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: