ΣΙΝΕ

Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

Λευκάδια-Νάουσα 0-1 (VIDEO)

Νικηφόρο πέρασμα από τα Λευκάδια έκανε η Νάουσα. Η ομάδα του Βασίλη Αργυρίου επικράτησε με 0-1. Το γκολ ο Γασπαράτος στο 80'.Ο αγωνιστικός ήταν ιδιαίτερα βαρύς λόγω της έντονης βροχόπτωσης που...
σταμάτησε λίγες ώρες πριν τη σέντρα, ενώ η θερμοκρασία ήταν χαμηλή, με αποτέλεσμα στις εξέδρες να βρίσκονται περίπου 300 άτομα.
Τα Λευκάδια ήταν καλύτερα στο πρώτο μέρος και είχαν μια καλή στιγμή στο 25’ με την κεφαλιά του Πίττου να περνάει άουτ. Στο 42’ ο Παπαδής της Νάουσας έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, αλλά ήταν οφσάιντ και το γκολ δεν μέτρησε. Το τέρμα που έκρινε την αναμέτρηση σημειώθηκε στο 80’ με κοντινή κεφαλιά του Γασπαράτου. 
Οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσουν  στο 90', αλλά τόσο ο Συμπεθέρης όσο και ο Τσάλμας δεν μπόρεσαν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα. Πλέον η Νάουσα ανέβηκε στην πρώτη θέση του 3ου ομίλου.


Διαιτητής: Τερετίδης (Καραβασίλης, Καζρής).

ΛΕΥΚΑΔΙΑ: Κωνσταντινόπουλος, Κοτζαχρήστος, Πλακαδίτης, Πασχώνης, Μπρέγκου (84' Τσάλμας), Πίττος, Συμπεθέρης, Πετρίδης, Παπαστεργίου (68' Παπαδόπουλος), Καλαϊτζίδης, Πετγαλτζης (76' Μισαηλίδης).

ΝΑΟΥΣΑ: Παπαδόπουλος, Ιορδανίδης, Αργυρίου Γ., Πέικος, Περηφανόπουλος, Καραμεταξάς, Παπαδής (89' Νίκου), Ιωαννίδης, Πιπινίκας (75' Αργυρίου Π.), Γασπαράτος (84' Καραλιόπουλος), Μπουλγουρίδης.


Το γκολ του Γασπαράτου που χάρισε τη νίκη στη Νάουσα μέσα στα Λευκάδια...



Τυριακίδης: Είμαστε πικραμένοιΠικραμένος από την ήττα από τη Νάουσα ήταν μετά το ματς ο τεχνικός των Λευκαδίων Γιώργος Τυριακίδης. Στις δηλώσεις του τόνισε τα εξής:
"Αναλαμβάνω την ευθύνη. Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς, ένα ντέρμπι και θέλαμε για πολλούς και διαφορετικούς λόγους να το κερδίσουμε. Δυστυχώς δεν πετύχαμε τον στόχο μας. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια. Αν μια ομάδα δικαιούνταν τη νίκη ήταν τα Λευκάδια. Είχαμε περισσότερες τελικές προσπάθειες και δεχθήκαμε ένα γκολ από στημένη φάση. Από το καλοκαίρι λέγαμε ότι ένα από τα πλεονεκτήματα που έχει αυτή η ομάδα ήταν οι στημένες φάσεις. Ήταν μια αδράνεια από παίκτες που είναι ανίκητοι στο ψηλό παιχνίδι. Αυτά τα παιχνίδια κρίνονται στην λεπτομέρεια. Όταν δεν μπορείς να πετύχεις γκολ, κοιτάς να μην δεχθείς για να μην χάσεις. Είμαστε πικραμένοι. Σε λίγες ημέρες κανείς δεν θα θυμάται αν τα Λευκάδια έπαιξαν καλά. Όλοι θα θυμούνται μόνο το αποτέλεσμα και αυτό είναι ότι τα Λευκάδια έχασαν στην έδρα τους. Θεωρώ ότι παραμένουμε μέσα στον στόχο. Πρέπει να συνεχίσουμε γιατί αυτή η ομάδα έχει πολλά περιθώρια να πάει μπροστά".


inspor
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!) 

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: