ΣΙΝΕ

Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ - ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ 0-1


Δ΄ΕΘΝΙΚΗ – 3ος ΟΜΙΛΟΣ
7η Αγωνιστική
ΔΑΚ ΓΡΕΒΕΝΩΝ
Κυριακή: 2 Δεκεμβρίου 2012
Διαιτησία: Ρούσσος/Μπεκερτζής, Τσόγκας-Φραγκούλης (Ε.Π.Σ. Πρέβεζας) (Ε.Π.Σ. Κέρκυρας)
Τζάμπα ήττα. Διαιτησία και ατυχία οδήγησαν τα Γρεβενά Αεράτα σε μια ακόμη ήττα και πλέον το μέλλον διαγράφεται δυσοίωνο για την ομάδα των Γρεβενών, αφού...
βρίσκεται στην τελευταία θέση του Ομίλου.
Λασπότοπος ο αγωνιστικός χώρος στο ΔΑΚ Γρεβενών κάτω από συνεχή βροχόπτωση με το διαιτητή να διεξάγει το ματς σε γήπεδο παντελώς ακατάλληλο με συνέπεια να τραυματιστούν και ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων.
Η Αλεξάνδρεια με μία μόνο επίθεση κατάφερε να προηγηθεί και να πάρει το τρίποντο με ένα γκολ καταφανέστατο οφσαϊτ, αφού και ο β΄βοηθός σημείωσε την παράβαση σηκώνοντας τη σημαία του για να αγνοηθεί πλήρως από το διαιτητή της συνάντησης.
Από κει και πέρα είχαμε μονόλογο για τα Γρεβενά Αεράτα που έχασαν και πέναλτι με το Νασιόπουλο χωρίς να μπορέσουν να ανατρέψουν το αποτέλεσμα. Μάλιστα οι γηπεδούχοι τελείωσαν το παιχνίδι με 9 παίχτες λόγω αποβολής με 2η κίτρινη κάρτα των Τσαπατσάρη και Αλεξανδρή.
Φάσεις και γκολ
Α΄ημίχρονο
18ο λεπτό: Φάουλ εκτέλεσε ο Αβραμίδης, ασθενής απόκρουση του Βίδρα, ο Κεστελίδης από θέση οφσαϊτ σημείωσε το γκολ, 0-1.
20ο λεπτό: Ο Σ. Μπαλοδήμος μπήκε από δεξιά, τροφοδότησε το Θ. Λάλλο που σούταρε άουτ.
Β΄ημίχρονο
46ο λεπτό: Κόρνερ του Σ. Μπαλοδήμου από δεξιά, προβολή του Ντινόπουλου από κοντά κόρνταρε σε αμυντικό και πέρασε ελάχιστα άουτ.
Το κόρνερ εκτελέστηκε, ο Θ. Λάλλος ανατράπηκε στην περιοχή και κέρδισε το πέναλτι. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Νασιόπουλος σημαδεύοντας το δεξί κάθετο δοκάρι του Καρασαββίδη.
51ο λεπτό: Μεγάλη ευκαιρία για τα Αεράτα όταν και πάλι κόρνερ του Σ. Μπαλοδήμου από δεξιά ο Δημητριάδης μόνος από τα 2μ. πλάσαρε άουτ.
58ο λεπτό: 2η κίτρινη στον Τσαπατσάρη και αποβολή.
51ο λεπτό: Σουτ του Ίττη σε ετοιμότητα ο Καρασαββίδης μπλόκαρε με 2η προσπάθεια.
81ο λεπτό: 2η κίτρινη στον Αλεξανδρή και αποβολή.
Ούτε για τοπικό δεν κάνει η διαιτησία του κ. Ρούσσου/Μπεκερτζή.
ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
Γρεβενά Αεράτα (Νίκος Μπαλοδήμος): Βίδρας, Τσαπατσάρης, Δημητριάδης, Θ. Λάλλος, Αλεξανδρής, Π. Λάλλος, Νασιόπουλος, Δημόπουλος, Χαματάι, Σ. Μπαλοδήμος (75΄Κατσαντώνης), Ντινόπουλος (55΄΄Ιττης)
ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ: Καρασαββίδης, Πιπιλιάρης (46΄Σίμος), Αραμπατζής, Παπαδόπουλος, Νουσιόπουλος, Κεστελίδης, Καμπερίδης, Αβραμίδης, (86΄Αλεξανδρής), Χατζηβασιλειάδης, Αραπέλης (80΄Παπαδόπουλος), Παπαδημητρίου
Φώτης Μπαζάκας

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis 
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: