ΣΙΝΕ

Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

Πυρσός Γρεβενών – Μακεδονικός Κοζάνης 1-0 (0-0) (8η αγωνιστική)

Με το φτωχό και αγχωτικό 1-0 ο Πυρσός επικράτησε δίκαια του Μακεδονικού Κοζάνης
Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και χάρη στο γκολ του...
Κουτσομήτρου στο 56’ μετά από κάθετη πάσα του Κοσμίδη, κατάφεραν να πάρουν βαθιά βαθμολογική ανάσα.
Ο Μακεδονικός από την πλευρά του ήταν λίγος, αν και πίεσε στο τελευταίο δεκάλεπτο, όμως δεν μπόρεσε να φτάσει στην ισοφάριση.
Το φιλμ του αγώνα
α’ ημίχρονο
Ο Μακεδονικός προσπάθησε να αιφνιδιάσει στην αρχή και στο 12’ ο Κουτούλας θα βγει μόνος απέναντι στον Αθανασόπουλο μέσα στην περιοχή, αλλά θα αργήσει να σουτάρει, η μπάλα θα κολλήσει στα νερά και οι αμυντικοί θα προλάβουν να απομακρύνουν.
Στη συνέχεια ο Πυρσός πήρε την πρωτοβουλία και στο 15’ ο Μπόζιαρης Π., εκτέλεσε κόρνερ η μπάλα θα φτάσει στο Γκέτσιο, που θα πιάσει το δυνατό σουτ για να απομακρύνει ο Σαριόγλου λίγο πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή.
Στο 17’  σέντρα του Ευαγγελόπουλου μέσα στην περιοχή, γυριστή κεφαλιά του Τσαρτσαρή λίγο έξω.
Στο 18΄ ο Ζιαζιάς στην αντεπίθεση από αριστερά που κινήθηκε επικίνδυνα στην περιοχή, κόπηκε όμως έγκαιρα από τον έμπειρο τερματοφύλακα Αθανασόπουλο.
Στο 22’ ο Δούμας θα βγάλει ωραία σέντρα, νέα κεφαλιά του Τσαρτσαρή αποκρούει ο Βαρυτιμίδης. 
β’ ημίχρονο 
Ο Πυρσός συνέχισε να πιέζει και στο 47’ ο Γεωργίου με κάθετη μπαλιά θα βγάλει τετ-α-τετ το Κουτσομήτρο, αλλά αυτός θα πλασάρει άουτ. 
Στο 48' παράλληλη σέντρα του Κουτσομήτρου στην μικρή περιοχή, στην πορεία της μπάλας ο Δούμας, η προσπάθειά του δεν  καρποφόρησε.
Στο 56’ κόρνερ με τον Μπόζιαρη Π., μετά από κόντρες η μπάλα θα φτάσει στον Κοσμίδη, όπου με κάθετη πάσα θα τροφοδοτήσει τον Κουτσομήτρο που με γυριστό σουτ θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.
Στο 67’ σέντρα του Δούμα, κεφαλιά του Τσαρτσαρή, για να μπλοκάρει ο Βαρυτιμίδης.

Από το 70’ ο Μακεδονικός ισορρόπησε και βγήκε μπροστά για να ισοφαρίσει, στο τελευταίο δεκάλεπτο, πίεσε, αλλά δεν κατάφερε να αξιοποιήσει τις φάσεις που δημιούργησε.
Στο 80’ η μεγαλύτερη ευκαιρία των φιλοξενουμένων, όταν ο Αποστολίδης, εκτέλεσε φάουλ, ο Μαλούτας θα πιάσει την πρώτη κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι κι ο Κουτούλας από ένα μέτρο και χωρίς πίεση, θα καταφέρει να στείλει με νέα κεφαλιά τη μπάλα άουτ.
Στο 84’ διαγώνιο σουτ του Τσαμπούρη μέσα από την περιοχή, πέρασε ελάχιστα άουτ.
Στο 92’ φάουλ του Αποστολίδη, ψηλοκρεμαστή κεφαλιά του Σαριόγλου, λίγο άουτ.

Διαιτητής: Γιώτης, Θανασιάς, Σιόντης (Ηπείρου) 
ΠΥΡΣΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ (Θ. Παπαδόπουλος): Αθανασόπουλος, Μπόζιαρης Π., Γεωργίου, Ευαγγελόπουλος, Κυριακίδης, Χαραλαμπίδης, Τσαρτσαρής, Δούμας (86’ Μπόζιαρης Κ.), Κουτσομήτρος (77’ Μπόλλος), Κοσμίδης, Γκέτσιος (79’ Καραγιάννης Χαρ.)
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ (Γ. Παπακώστας): Βαρυτιμίδης, Τσαμπούρης, Κυπίρτογλου, Ζιαζιάς (46’ Παπαδημητρίου), Κούτουλας, Μαλούτας, Μαντζώλας (46’ Αντωνόπουλος Γρη.), Σαριόγλου, Αργυρόπουλος, Σαββούδης (66’ Νικολάου), Αποστολίδης.






















































ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: