ΣΙΝΕ

Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2012

Ε.Α.Π. Μακροχώρι - ΝΑΟΥΣΑ 1-0 (0-0)

Στις λεπτομέρειες η Ένωση
Με νίκη έκλεισε το 2012 η Ένωση Αποστόλου Παύλου. Στο ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής, επικράτησε με 1-0 της Νάουσας, με γκολ που σημείωσε στο δεύτερο ημίχρονο με πέναλτι ο Ζαρογιάννης. Το παιχνίδι ήταν... αμφίρροπο και κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων μέχρι το φινάλε.
Στο πρώτο μέρος η Νάουσα κλείστηκε στο μισό γήπεδο με στόχο να μην αφήσει ελεύθερους χώρους στους ταχύτατους Ηλιάδη και Βελλίνη και το πέτυχε. Η Ένωση δεν κατόρθωσε να δημιουργήσει απειλές πλην μιας αντεπίθεσης που παραλίγο να γίνει γκολ.
Με τους διαδρόμους κλειστούς προς το τέρμα της Νάουσας, η Ένωση απείλησε πρώτη φορά στο 23’ με σουτ του Γεωργίου έξω από την περιοχή που δύσκολα απόκρουσε ο Παπαδόπουλος. Η Νάουσα απάντησε με στημένη φάση στο 31’. Απευθείας φάουλ του Καραλιόπουλου από πλάγια, απόκρουσε δύσκολα ο Σταματέλος. Στο 35’ η Ένωση έφτασε κοντά στο γκολ, όταν μετά από λάθος του Μπουλγουρίδη, η μπάλα έφτασε στον Βούλγαρη, αυτός πλάσαρε μέσα από την περιοχή αλλά πάνω στην γραμμή έδιωξε ο Περηφανόπουλος. Στο 43’, οι Μακροχωρίτες χτύπησαν στην αντεπίθεση. Ο Βελλίνης πάσαρε στον κενό χώρο στον Ηλιάδη, αλλά την τελευταία στιγμή με τα πόδια απόκρουσε ο Παπαδόπουλος, πριν «τσιμπήσει» την μπάλα ο επιθετικός της Ένωσης. Στο 44’, η Ένωση έμεινε με δέκα παίκτες. Ο διαιτητής τιμώρησε λανθασμένα με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Χάρη Συμεωνίδη για θέατρο, αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή της Νάουσας.
Στο δεύτερο μέρος, με το αριθμητικό πλεονέκτημα υπέρ της Νάουσας, ο Βασίλης Αργυρίου έριξε στο ματς και τον Γασπαράτο. Στο 52’ μάλιστα η Νάουσα άγγιξε το γκολ όταν ο Πιπινίκας πάσαρε στον Γασπαράτο μέσα στην περιοχή αλλά αυτός δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Στην συνέχεια της φάσης, η Ένωση έκανε μια γρήγορη αντεπίθεση με τον Μαυριδόγλου, ο οποίος ταχύτατα βρέθηκε μόνος με τον τερματοφύλακα της Νάουσας αλλά ο Παπαδόπουλος απόκρουσε.
Στο 61’ είχαμε αποβολή της Νάουσας και αριθμητική ισορροπία εντός αγωνιστικού χώρου. Ο Πασχάλης Αργυρίου ανέτρεψε τον Μπάκανο και αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα. Στο 66' η Ένωση ζήτησε πέναλτι σε ανατροπή Μαυριδόγλου μέσα στην περιοχή το οποίο δεν δόθηκε. Στο 70’ ο Μαυριδόγλου έκανε μια κούρσα από δεξιά, ανατράπηκε από τον Μπουλγουρίδη και κέρδισε το πέναλτι. Την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε εύστοχα ο Ζαρογιάννης γράφοντας το 1-0. Στο 80’ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Γρηγόρης Ηλιάδης για επικίνδυνη προβολή και η Ένωση έμεινε με εννέα παίκτες. Η Νάουσα πίεσε για το 1-1 στο τελευταίο δεκάλεπτο αλλά δεν βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα. Στο 88’ ο Γασπαράτος πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, μπήκε στην περιοχή αλλά το πλασέ που επιχείρησε ήταν χλιαρό και κατέληξε στην αγκαλιά του Σταματέλου.
Διαιτητής: Κουτσιαύτης (κακός)
ΕΝΩΣΗ: Σταματέλος, Μπάκανος (86' Σαρηγιαννίδης), Συμεωνίδης Χ., Ηλιάδης, Ζαρογιάννης, Γεωργίου, Ηλιάδης Α. (91' Συμεωνίδης Γ.), Πιετρά, Βούλγαρης (46' Μαυριδόγλου), Τσακαλίδης, Βελλίνης.
ΝΑΟΥΣΑ: Παπαδόπουλος, Μπουλγουρίδης, Αργυρίου Γ., Ιορδανίδης, Περηφανόπουλος, Καραμεταξάς, Παπαδής (77' Ζούρκος), Αργυρίου Π., Πιπινίκας, Καραλιόπουλος (46' Γασπαράτος), Πασχάλης (60' Μουρίκι)

inspor.grΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: