ΣΙΝΕ

Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2012

ΛΕΥΚΑΔΙΑ - ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ 1-0 (0-0) (video)

Επέστρεψαν στις νίκες τα Λευκάδια!!!
Στις νίκες επέστρεψε η ομάδα των Λευκαδίων. Με τέρμα του Πετρίδη στο δεύτερο μέρος, επικράτησε των Αεράτων με 1-0 και έκλεισε νικηφόρα το 2012.
Αγωνιστικά, τα Λευκάδια ήταν...

καλύτερα σε όλο το παιχνίδι. Έχοντας τον απόλυτο έλεγχο της αναμέτρησης πίεσαν για το γκολ. Οι παίκτες του Γιώργου Τυριακίδη έφτασαν αρκετές φορές σε θέση βολής αλλά η αποτελεσματικότητά τους στο τελείωμα των φάσεων είχε και πάλι προβλήματα.
Οι γηπεδούχοι, βγήκαν από την δύσκολη θέση στο 53'. Ο Τσάλμας έκανε την σέντρα και ο Πετρίδης με σουτ από το ύψος της περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Μεγάλες ευκαιρίες για γκολ είχαν τα Λευκάδια στο 30' με τον Καλαϊτζίδη, στο 46' με τον Πίτο και στο 60' με τον Συμπεθέρη.
ΛΕΥΚΑΔΙΑ: Μαλέσιος, Μισαηλίδης Π., Πίτος, Πληκαδίτης, Κοτζαχρήστος, Μπρέγκου, Πετρίδης, Τσάλμας (70' Πέτγαζλης), Παπαδόπουλος (46' Παπαστεργίου), Καλαϊτζίδης, Συμπεθέρης (65' Μαργιορίδης).

ΓΡΕΒΕΝΑ: Βίδρας, Δημητριάδης, Ίττης, Νασιόπουλος Λάλλος Θ., Αλεξανδρής, Αποστολίδης, Χαματάι, Ντινόπουλος, Μπαλοδήμος, Λάλλος Π.




inspor.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: