ΣΙΝΕ

Τρίτη 25 Δεκεμβρίου 2012

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ - ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ 1-0 (VIDEO)

Λύτρωση στην εκπνοή για την Αλεξάνδρεια!!!
Νίκη που την επιτρέπει να ελπίζει στην συνέχεια του πρωταθλήματος σημείωσε η Αλεξάνδρεια, στην ποδοσφαιρική δύση του 2012. Η ομάδα του Τόλη Τερζή επικράτησε με...

1-0 του Μακεδονικού Κοζάνης με τέρμα στην εκπνοή και σκαρφάλωσε στην 8η θέση, τρεις βαθμούς πίσω από την ομάδα που σώνεται.
Αγωνιστικά, η Αλεξάνδρεια ήταν καλύτερη και από το πρώτο λεπτό είχε την πρωτοβουλία. Στο 21' μετά από κόντρες ο Αραπέλης έκανε το σουτ και η μπάλα πέρασε μόλις άουτ. Ίδια κατάληξη θα έχει και το σουτ του Ματούλα των φιλοξενούμενων στο 31' μετά από μπαλιά του Νικολάου. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Αραμπατζής με ωραία εκτέλεση φάουλ υποχρέωσε τον Βαρυτιμίδη σε μία δύσκολη απόκρουση. Πρωταγωνιστής ο πορτιέρο του Μακεδονικού και στο 43' όταν μετά από φάση διαρκείας στα καρέ του έδιωξε την μπάλα σε κόρνερ.
Στο 2ο μέρος η εικόνα δεν άλλαξε. Ο Καμπερίδης στο 55' έκανε το σουτ για να αποκρούσει δύσκολα ο Βαρυτιμίδης. Στο 60' σε τετ α τετ του Αντωνόπουλου η μπάλα πέρασε άουτ. Δύο λεπτά αργότερα μετά από βαθιά μπαλιά του Κατσίκα, βγήκε τετ α τετ ο Νικολάου αλλά το σουτ του πέρασε έξω. Στο 68' μετά από κόρνερ του Αραμπατζή και κεφαλιά του Κεστελίδη, πάνω στη γραμμή την μπάλα έδιωξε ο Αργυρόπουλος.
Στο 79' ο Καμπερίδης με ατομική ενέργεια και σουτ έστειλε την μπάλα μόλις έξω. Στο 81' μετά τη σέντρα του Αραμπατζή, ο Λέκκας έστειλε την μπάλα στο δοκάρι χάνοντας σημαντική ευκαιρία για τους γηπεδούχους.
Στο 85' αποβλήθηκαν ο Αραπέλης της Αλεξάνδρειας και ο Κατσίκας του Μακεδονικού. Στο 90' μετά τη σέντρα του Αραμπατζή ο Κεστελίδης θα λύτρωσε την Αλεξάνδρεια (1-0).
Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Βαλιώτη από τη Λάρισα και των βοηθών του Τσακνάκη και Νατσούλα.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ: Καρασαββίδης, Πιπιλιάρης (91' Κωνσταντάκος),Βλάχος, Κ. Παπαδόπουλος του Ε., Κεστελίδης, Αραμπατζής, Καμπερίδης, Χατζηβασιλειάδης (78' Λέκκας), Κ. Παπαδόπουλος του Ηλ. (61' Νουσιόπουλος), Αραπέλης, Παπαδημητρίου.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ: Βαρυτιμίδης, Κυπίρτογλου, Κατσίκας, Μαλούτας, Κουμπούρας, Αργυρόπουλος, Νικολάου, Αντωνόπουλος, Ματούλας, Αντωνόπουλος, Ζιάζια.


alexandreia-gidas.gr

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: