ΣΙΝΕ

Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

Αστυνομικοί διώχνουν 10χρονη ζητιάνα από την Ερμού!!! (video)


Τι αντίθεση... Χειμώνας 2012 σε Αθήνα και Νέα Υόρκη. 
Λίγες ώρες μετά την φωτογραφία με τον ευαίσθητο αστυνομικό της Νέας Υόρκης που χάρισε ένα ζευγάρι μπότες σε έναν άστεγο ένα βράδυ που το θερμόμετρο έδειχνε 0, μία άλλη φωτογραφία από την δική μας την Ερμού, έρχεται να δείξει ακριβώς το αντίθετο.

Ένα μικρό κορίτσι βγήκε στην ζητιανιά στην οδό Ερμού.
Το κοριτσάκι της φωτογραφίας, το οποίο θα μπορούσε άνετα ν΄αποτελέσει μια σύγχρονη παραλλαγή του παραμυθιού του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν, «Το Κοριτσάκι με τα Σπίρτα».
Σπίρτα δεν κρατάει, κρατά όμως ένα καλάθι με το οποίο ζητιανεύει ...
Καθισμένη έξω από το περιτύλιγμα των στολισμένων μαγαζιών μαλλον «ενοχλούσε», αφού όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες, οι αστυνομικοί που εκείνη την ώρα έκαναν περιπολία στην Ερμού, την πλησίασαν και την έδιωξαν από το σημείο.

Η φωτογραφία που σάρωσε το διαδίκτυο με τα 395.250 like στο Facebook


Η μικρούλα παραβίασε και το νόμο. Και τα "όργανα" τέσσερα παρακαλώ τον αριθμό, πήγαν κοντά της και της ζήτησαν να φύγει. Γιατί χάλαγε και την μόστρα της Ερμού. Τίποτα δεν πρέπει να χαλάει την γιορτινή εικόνα! Τίποτα!
Και η μικρούλα, που δεν πρέπει να είναι πάνω από 10 χρονων, μάζεψε τα μπογαλάκια της και άρχισε να ψάχνει κάποιο άλλο μέρος που δεν θα έχει αστυνομικούς αλλά μόνο ανθρώπους τους οποίους θα κοιτάζει με θλιμένο βλέμμα και θα ζητάει την ελεημοσύνη τους.
Και η εικόνα 4 αστυνομικών να διώχνουν ένα μικρό παιδί γιατί ζητιανεύει, είναι γροθιά στο στομάχι όλων μας ... που ανεχόμαστε και υπομένουμε ...
Ως πότε;



madata.gr ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: