ΣΙΝΕ

Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2012

Κύπελλο Ελλάδας: Η Καλλιθέα «πέταξε έξω» τον Αρη, άνετα στους «16» ο ΠΑΣ Γιάννινα


Το εισιτήριο για την φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας πήραν  Καλλιθέα και ΠΑΣ Γιάννινα εις βάρος των Άρη και Πανσερραϊκού.
Η 5η ομάδα της Σούπερ Λίγκας, που αποχαιρέτησε πρόωρα το Κύπελλο Ελλάδας έγινε το βράδυ της Κυριακής ο Άρης, παρά τη νίκη του στο Κλεάνθης Βικελίδης επί της Καλλιθέας με 2-1. Η ομάδα του Γιάννη Παπακώστα, που... έκανε το ντεμπούτο του στον πάγκο, είχε επικρατήσει με 3-1 στο «Ελ Πάσο» και πήρε πανηγυρικά την πρόκριση για τους «16», όπου θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ σε διπλά παιχνίδια.
Σουνάς και Πουλίδο ήταν οι σκόρερ των «κιτρίνων», ενώ ο Ντακόλ με το τρίτο του γκολ εις βάρος του Άρη στα δύο παιχνίδια είχε ισοφαρίσει σε 1-1 στο 57΄. Από το 65΄ η Καλλιθέα αγωνιζόταν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Καλτσά.
Πολύ εύκολη αποστολή είχε ο ΠΑΣ Γιάννινα στις Σέρρες επί του Πανσερραϊκού, παρά το...ρευστό 1-0 του πρώτου αγώνα στους Ζωσιμάδες. Το συγκρότημα του Γιάννη Χριστόπουλου επικράτησε για δεύτερη φορά με 2-0, χάρη στα τέρματα των Νικλητσιώτη και Ιλιτς (ένα σε κάθε ημίχρονο) και πήρε το εισιτήριο για την 4η φάση του Κυπέλλου, όπου θα παίξει με τον Φωστήρα.

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: