ΣΙΝΕ

Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

18χρονος σκότωσε την γιαγιά του και ένα γείτονα στη Φθιώτιδα!


Ένα απίστευτο αιματοκύλισμα που θα συγκλονίσει το πανελλήνιο συνέβη το βράδυ της Πέμπτης στην περιοχή Μώλος στη Φθιώτιδα, όταν ένας ...
νεαρός μόλις 18 ετών για άγνωστη μέχρι τώρα αιτία τσακώθηκε με τη γιαγιά του, που έμενε σε αυτή την περιοχή.
Ο καυγάς ήταν τέτοιος που είχε αναστατωθεί όλη η γειτονιά και όλοι άκουγαν τις φωνές τους. Ο 18χρονος σε κατάσταση αμόκ άρπαξε ένα μαχαίρι και κυριολεκτικά έσφαξε τη γιαγιά του, η οποία έπεσε αμέσως νεκρή στο έδαφο.
Εκείνη την ώρα έφτασε στο σπίτι της ηλικιωμένης γυναίκας ο γείτονας ηλικίας κοντά στα 60, ο οποίος μόλις είδε τη νεκρή γυναίκα στο έδαφος έσπευσε να αφοπλίσει τον νεαρό, ο οποίος όμως παρέμενε σε κατάσταση αμόκ.
Τότε, ο νεαρός άρχισε να μαχαιρώνει με πρωτοφανή μανία τον γείτονα της γιαγιάς του, ο οποίος μετά από λίγα λεπτά, έπεφτε νεκρός στο πάτωμα. Πίσω από τον γείτονα, ακολούθησε μία γυναίκα, που σύμφωνα και με πληροφορίες των τοπικών μέσων φέρεται να είναι η σύζυγος του γείτονα.
Ο νεαρός άρχισε να τη χτυπάει αδιακρίτως και κατάφερε να τη μαχαιρώσει στο πρόσωπο. Ωστόσο, οι μέχρι τώρα πληροφορίες αναφέρουν πως η γυναίκα είναι τραυματισμένη και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, χωρίς να έχει προσδιοριστεί η κατάσταση της υγείας της.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι γονείς του νεαρού είναι τοξικομανείς, ενώ οι τοπικές αρχές δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να είναι και ο νεαρός χρήστης ναρκωτικών.

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: