ΣΙΝΕ

Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

Α.Φ.Σ. ΑΜΥΓΔΑΛΙΑΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΕΛΑΤΟΥ 2-0 φωτορεπορτάζ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Β΄Ε.Π.Σ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ
7η αγωνιστική
ΓΗΠΕΔΟ: ΑΜΥΓΔΑΛΙΑΣ
Σάββατο: 1 Δεκεμβρίου 2012
Διαιτησία: ΠΑΝΟΣ – ΡΙΓΚΟΣ - ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ (Ε.Π.Σ. Γρεβενών)
Πολύτιμη νίκη για την Αμυγδαλιά επί του Ηρακλή Ελάτου με 2-0. ΄Ενας αγώνας που δεν θα μείνει για πολύ στη μνήμη των θεατών από πλευράς ποιότητας, είναι όμως δίκαιο το αποτέλεσμα για την Αμυγδαλιά.
Το παιχνίδι ήταν...
κακό με λιγοστές φάσεις, αφού και οι... 
δυο ομάδες πρόσεχαν υπερβολικά τα νώτα τους. Μερικές φορές ήταν υπέρ του δέοντος σκληρό, γεγονός που ανάγκασε τον κ. Πάνο να "κιτρινίσει" αρκετούς ποδοσφαιριστές.
Η πρώτη αξιόλογη φάση έγινε για τους φιλοξενούμενους στο 18΄, όταν καταπληκτική ασίστ του Δρουδάκη έβγαλε τετ-α-τετ το Δήμα, ο οποίος μόνος νικήθηκε από τον έμπειρο Ρεβύθη που απέκρουσε σωτήρια. 
Η Αμυγδαλιά έχοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων απάντησε στο 31΄, όταν δυνατό συρτό σουτ του Δημόπουλου απέκρουσε δύσκολα ο Λάχανος και στο 36΄ο Βλάχος έχασε μοναδική ευκαιρία σουτάροντας άουτ από τα 3 μ.
Στο ίδιο  τέμπο άρχισε και το β΄ημίχρονο. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 62΄με τον Καλιαμπάκα, που στόπαρε τη μπάλα μετά από εξαιρετική σέντρα του Λιάμπα και "εκτέλεσε" το Λάχανο από κοντά.
Ο ίδιος παίχτης διαμόρφωσε και το τελικό σκορ 2-0 στο 80΄.
΄Αριστη η διαιτησία του κ.  Πάνου (Ε.Π.Σ. Γρεβενών).
Α.Φ.Σ. ΑΜΥΓΔΑΛΙΑΣ:  Ρεβύθης, ΛΙΑΜΠΑΣ, Ατέσης, ΛΙΑΚΑΣ, Γάκης (81΄Σαρτικίδης), Τσιρώνας, ΣΙΟΛΑΣ, Δημόπουλος, ΚΑΛΙΑΜΠΑΚΑΣ (90΄Καραλιόλιος), Καραμήτρος (75΄Ντινόπαππας, ΒΛΑΧΟΣ
ΗΡΑΚΛΗΣ ΕΛΑΤΟΥ (Κώστας Τζάτζης): Λάχανος, ΚΑΝΤΑΡΗΣ, ΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ (75΄Γράβαλος), Δρουδάκης (46΄Κίλι), Τσιαρσιώτης, Δήμας, Μήτσιου, ΤΟΥΡΛΑΚΙΔΗΣ (65΄Φίλιος), ΚΑΛΑΪΤΖΙΔΗΣ, Γ. Κυρατζής, Φωτόπουλος
Φώτης Μπαζάκας


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: