ΣΙΝΕ

Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012

Κύπελλο Ελλάδος: Απόλλων Σμύρνης – ΟΦΗ 2-0


Με δυο γκολ του Μανιά στο ξεκίνημα του αγώνα και στην παράταση ο Απόλλων Σμύρνης επικράτησε με 2-0 του ΟΦΗ στην Ριζούπολη και... πήρε το εισιτήριο για την 4η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.
Δύο γκολ του Μανιά και την παράταση χρειάστηκε ο Απόλλων Σμύρνης προκειμένου να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.
Η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη επικράτησε με 2-0 του ΟΦΗ ανατρέποντας το εις βάρος της 0-1 του πρώτου αγώνα και πήρε το “εισιτήριο” για τους “16″ εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον Πανθρακικό.
Απόλλων Σμύρνης: Αθανασίου, Χατζηζήσης, Χιντζίδης, Κύργιας (63′ λ.τρ. Ιασωνίδης), Δεληζήσης, Τσεμπερίδης, Λεοντίου (77′ Κατσίκης), Μανιάς, Τσιλιγκίρης (73′ Διαμάντης), Διαμαντίδης, Καραμαλίκης.

ΟΦΗ: Γουναρίδης, Κουρδάκης, Σαρ, Σόουζα, Μονιάκης, Λαμπρόπουλος, Ιωαννίδης (110′ Νύκταρης), Ζορμπάς (61′ Κουτσιανικούλης), Περογαμβράκης, Βιτώρος (91′ Καπουράνης), Παπάζογλου.

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: