ΣΙΝΕ

Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012

Κύπελλο Ελλάδος: ΠΑΟΚ - ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ 2-1


Με δύο νίκες επί του Αιγινιακού (3-1 και 2-1) ο ΠΑΟΚ πέρασε στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας κι εκεί θ’ αντιμετωπίσει τον Άρη ή την Καλλιθέα.
Χωρίς να συναντήσει δυσκολίες, ο ΠΑΟΚ νίκησε και στο δεύτερο παιχνίδι τον Αιγινιακό στην Τούμπα και... πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Η ρεβάνς ήταν τυπική διαδικασία κι ευκαιρία για τον Γιώργο Δώνη να ξεκουράσει μερικούς από τους βασικούς του παίκτες.
Με γκολ των Γιάννου (35’) και Σταφυλίδη (64’) κι αρκετές τελικές προσπάθειες, δεν «αγχώθηκε» σε καμιά στιγμή του αγώνα. Το λάθος του Γιακουμή επέτρεψε στον Αχαλινόπουλο (76’) να πετύχει ένα ανέλπιστο τέρμα. Επιστροφή μετά από 2,5 μήνες για τον Γεωργιάδη. Στο γήπεδο ο Σαββίδης, παρακολούθησε τον αγώνα από την σουίτα του μαζί με τον Βρύζα.
Μετά από κάποιος αξιόλογες προσπάθειες μπροστά από την αντίπαλη εστία ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε στο 35’, όταν μετά από ενέργεια του Πέλκα και παράλληλο γύρισμα του Λόρενς από αριστερά, ο Γιάννου με κεφαλιά ψαράκι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Ο «Δικέφαλος του Βορρά» πέτυχε το 2-0 στο 64’, με τον Αποστολόπουλος να σεντράρει από δεξιά και τον Σταφυλίδη –εκμεταλλευόμενος την κακή έξοδο του Ράπτη- να μπαίνει με την μπάλα στα δίχτυα.
Ο Αιγινιακός ήταν εμφανώς κατώτερος, παρόλα αυτά εκμεταλλευόμενος ι αυτός το λάθος του Γιακουμή, που δεν συγκράτησε την μπάλα σε μια φαινομενικά ακίνδυνη σέντρα του Αχαλινόπουλου από αριστερά, μείωσε σε 2-1 στο 76’.
Έτσι, έκλεισε με νίκη το 2012, μπροστά σε περίπου 2.000 οπαδούς του και τον Ιβάν Σαββίδη που βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και δεν έχασε ούτε αυτό το παιχνίδι.
Στον επόμενο γύρο, των «16» θα αντιμετωπίσει είτε τον συμπολίτη Άρη, είτε την Καλλιθέα, που στο πρώτο ματς είχε επικράτησε 3-1. Σκορ που καλούνται να υπερασπιστούν αύριο στην έδρα των «κίτρινων».
ΠΑΟΚ (Γιώργος Δώνης): Γιακουμής, Αποστολόπουλος, Ιντζίδης, Βιβιάν, Σταφυλίδης, Παναγιωτούδης, Πέλκας, Κίτσιου (61 Πόποβιτς), Λόρενς, Ρομπέρ (70 Γεωργιάδης), Γιάννου.

Αιγινιακός (Σάκης Παπαβασιλείου): Ράπτης, Αχαλινόπουλος, Ζούρκος, Έξαρχος, Μπαμίχας (69 Γούτσιος), Καθάριος, Κυρτέγος (63 Μήτρακας), Τασίδης, Λιόλιος, Κοσμίδης, Πλατάκης (42 Γιαουτζής).

Διαιτητής: Γκράνας (Ξάνθης)
Βοηθοί: Πασχάλης (Ηπείρου), Καραβασίλης (Καβάλας)

sport-fm.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: