ΣΙΝΕ

Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012

Κύπελλο Ελλάδας: Ατρόμητος - Ολυμπιακός Βόλου 2-2

Ο Ατρόμητος είχε την πρόκριση στα χέρια του για 91 λεπτά, ωστόσο ο Ολυμπιακός Βόλου έκανε το 2-2 με τον Κίντα-Ανιέτε στις καθυστερήσεις και πήρε το εισιτήριο για τους «16» του Κυπέλλου!
Πλέον η ομάδα της Θεσσαλίας καλείται να ...

πετάξει εκτός συνέχειας από το Κύπελλο, άλλη μία ομάδα της Σούπερ Λίγκας, καθώς ο επόμενος αντίπαλος στους «16» του θεσμού είναι ο Αστέρας Τρίπολης.
Όλα ξεκίνησαν ιδανικά για τον Ατρόμητο, ο οποίος σκόραρε μόλις στο 3ο λεπτό και σε συνδυασμό με το 1-1 του πρώτου αγώνα, είχε την πρόκριση από νωρίς στα χέρια του. Ο Ολυμπιακός Βόλου στο 48’ έφερε το ματς στα ίσα, για να ξαναδώσει το… εισιτήριο για την επόμενη φάση στην ομάδα του Περιστερίου, ο Λαζαρίδης στο 73’.
Όμως, ο Κίντα, ο οποίος είχε περάσει ως αλλαγή στο 82', με την απευθείας εκτέλεση φάουλ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων -που εκτίμησε λανθασμένα ο Ράντμαν- έκαναν το 2-2 για τους Βολιώτες και εξασφάλισαν την παρουσία τους στους «16» του Κυπέλλου.
Το να «βάλουμε ένα γρήγορο γκολ» που θα τους είπε ο Ντούσαν Μπάγιεβιτς πριν από το ματς, ακολούθησαν πιστά οι παίκτες του. Μόλις στο τρίτο λεπτό, Επστάιν έβαλε μπροστά τον Ατρόμητο στο σκορ, δίνοντάς του αφενός το προβάδισμα και αφετέρου αποβάλλοντας το άγχος. Από εκείνο το σημείο και έπειτα, η ποιότητα του παιχνιδιού δεν ήταν τόσο καλή, με την ομάδα του Περιστερίου παρ’ όλα αυτά, να το ελέγχει και να έχει μία-δύο καλές στιγμές για να διευρύνει το σκορ. Ωστόσο, τίποτα δεν άλλαξε μέχρι τη λήξη των πρώτων 45 λεπτών με τους γηπεδούχους να διατηρούν το προβάδισμά τους.
Το σκορ του πρώτου ημιχρόνου δεν άφηνε πολλά περιθώρια στον Ολυμπιακό Βόλου, λόγω του 1-1 στο πρώτο ματς. Έτσι, η ομάδα της Μαγνησίας «πλήρωσε» τον Ατρόμητο με το ίδιο… νόμισμα, καθώς στα τρία πρώτα λεπτά του δεύτερου μέρους ισοφάρισε με τον Πινδώνη. Η ψυχολογία των παικτών του Σούλη Παπαδόπουλου ήταν στα ύψη, με αποτέλεσμα να έχουν και αυτοί με τη σειρά τους κάποιες αξιόλογες στιγμές για να πετύχουν και δεύτερο τέρμα. Ωστόσο, στη συνέχεια, ο Ατρόμητος πήρε μέτρα στο γήπεδο και αφού είχε «χτύπησε κάποια καμπανάκια», πήρε το προβάδισμα με τον Λαζαρίδη στο 73’. Στα εναπομείναντα λεπτά, καμία από τις δύο ομάδες δεν κατάφερε να σκοράρει -παρά τις ευκαιρίες που είχαν εκατέρωθεν- και όλα έδειχναν πως η ομάδα του Περιστερίου, η οποία είχε κάποιες πολύ καλές ευκαιρίες, θα έπαιρνε την πρόκριση. Όμως, ο Κίντα-Ανιέτε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων εκτέλεσε το φάουλ, ο Ράντμαν έκανε τη λάθος εκτίμηση, με τους Βολιώτες να κάνουν το 2-2 και να παίρνουν το εισιτήριο για τους «16».

Ατρόμητος (Μπάγιεβιτς): Ράντμαν, Γιαννούλης (52’ Καραγκούνης), Σκόνδρας, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Δημούτσος (90’ Νάστος), Ιγκλέσιας, Επστάιν, Μπρίτο, Καραμάνος, Μπέλιτς (61’ Κούτσι).

Ολυμπιακός Βόλου (Παπαδόπουλος): Γκίτκος, Παλαιολόγος, Γκότοβος, Κατσιαρός, Γόγολος, Τσιάτσιος, Πινδώνης, Ογιαρμπίντε (90+2’ Γαλάνης), Γενγκά, Μπολάτι, Μπακαγιόκο (82’ Κίντα).
Διαβάστε επίσης: Παραιτήθηκε ο Μπάγεβιτς!

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: