ΣΙΝΕ

Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

Γιατί βγήκε Ι-5 στον στρατό ο Νίκος Οικονομόπουλος;

Πώς πήρε απαλλαγή, (Ι-5), ο Νίκος Οικονομόπουλος στον στρατό; Ποιο συμβάν τον έκανε έξαλλο και ακολούθησε η απαλλαγή από τη στρατιωτική του θητεία;
Πήρε απαλλαγή (Ι-5) από τον Στρατό για ....

«νευρωσικές εκδηλώσεις» και αμέσως μετά άρχισε εμφανίσεις στα μπουζούκια ο Νίκος Οικονομόπουλος. Εμφάνισε χαρτί ιδιώτη γιατρού και όταν στο Κέντρο Εκπαιδεύσεων του ζήτησαν να κουρευτεί έγινε έξαλλος.
Ο λόγος για τον Νίκο Οικονομόπουλο, ο οποίος σύμφωνα με το «Πρώτο Θέμα» έπειτα από σειρά αναβολών τα τελευταία τέσσερα χρόνια εξαιτίας «χρόνιων νευρωσικών εκδηλώσεων», όπως αναφέρουν ψυχιατρικές γνωματεύσεις, χαρακτηρίστηκε ακατάλληλος (Ι-5) για να υπηρετήσει στον στρατό, ενώ δύο ημέρες μετά ξεκίνησε εμφανίσεις σε κέντρο διασκέδασης με την Έλλη Κοκκίνου.
Μάλιστα ο Νίκος Οικονομόπουλος, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, παρουσιάστηκε στο Πολεμικό ναυτικό τον Μάιο του 2012, με την σωματική ικανότητα Ι-4, όπου εκεί αρνείται να εκτελέσει εντολές, ενώ στην σύσταση που του γίνεται ότι πρέπει να κόψει τα μαλλιά του, ο τραγουδιστής, σύμφωνα με μαρτυρίες, σαστίζει και εμφανίζει αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά.
Έτσι, με διαδικασίες εξπρές, του δίνεται το Ι-5 μαζί με το απολυτήριο του Στρατού.

fimes.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: