ΣΙΝΕ

Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

Άναψα με το «50 Αποχρώσεις του Γκρι», θέλω να τα κάνω όλα!!!

Παροξυσμός με το σαδομαζοχιστικό βιβλίο «Πενήντα αποχρώσεις του γκρι» που πούλησε 1 εκατομμύρια αντίτυπα σε 11 εβδομάδες. Πώς να το φέρετε στο κρεβάτι σας;
Η τριλογία της Ε.Λ.Τζέιμς 50 αποχρώσεις του γκρι έγινε το μυθιστόρημα με...

μαλακό εξώφυλλο που κατέγραψε ταχύτερα πωλήσεις ενός εκατομμυρίου αντιτύπων ξεπερνώντας ακόμη και το προηγούμενο ρεκόρ που κατείχε ο Κώδικας Ντα Βίντσι του Νταν Μπράουν, το οποίο έφτασε το ένα εκατομμύριο πωλήσεις σε διάστημα 36 εβδομάδων.
Το βιβλίο Πενήντα αποχρώσεις του γκρι – Fifty shades of grey διηγείται την ιστορία μίας φοιτήτριας και ενός πάμπλουτου και μυστηριώδη επιχειρηματία. Η σχέση τους μετατρέπεται σε ερωτική και παίρνει έναν έντονα σαδομαζοχιστικό χαρακτήρα. Οι δύο πρωταγωνιστές όμως, η Αναστάσια και ο Κρίστιαν, δεν μπορούν να απομακρυνθούν ο ένας από τον άλλο όμως το παρελθόν καταδιώκει και τους δύο.
Το βιβλίο 50 αποχρώσεις του γκρι έσπασε, παράλληλα, το εβδομαδιαίο ρεκόρ πωλήσεων βιβλίων με μαλακό εξώφυλλο, πουλώντας 397.889 αντίτυπα, σύμφωνα με το Nielsen Bookscan.
Αναγνώστρια του 50 αποχρώσεις του γκρι εξομολογείται και ζητά συμβουλή μέσα από γνωστό site: «Μου άρεσε πολύ και δεν σου κρύβω ότι με έχει επηρεάσει. Έχω κολλήσει μαζί του. Θα ήθελα και εγώ να ζήσω μια παθιασμένη σχέση που να μην έχει όρια ή να ζήσω έντονες στιγμές στη σχέση που ήδη έχω (είμαι ένα χρόνο με κάποιον συνομήλικό μου αλλά η σχέση μας δεν έχει και πολύ πάθος).»
Πολλά προβλήματα φαίνεται λοιπόν ότι δημιούργησε ο κύριος Κρίστιαν Γκρέι μέσα από το 50 αποχρώσεις του γκρι. Αντί να λύσει, έφτιαξε καινούργια. Όπως και να “χει είναι το βιβλίο της χρονιάς το οποίο έκανε εκατομμύρια γυναίκες στον κόσμο να φαντάζονται πάθη, μαστίγια, πολυτελή ζωή και αχόρταγους εραστές. Ένα βιβλίο που το λατρεύεις ή το μισείς.
Πώς μπορεί μια «απλή» γυναίκα να ζήσει κάτι παρόμοιο; Για να ζήσεις τέτοιες καταστάσεις καταρχήν πρέπει να το θέλει και ο σύντροφός σου. Δεν τον δένεις ξαφνικά και τον αρχίζεις στο ξύλο. Επίσης μπορεί όλα αυτά τα σαδομαζοχιστικά παιχνίδια να μην είναι το ίδιο διεγερτικά όσο τα βίωσε στο βιβλίο η Άννα.
Ο κύριος Γκρέι στο 50 αποχρώσεις του γκρι είναι ένας αφέντης, καλά μυημένος στις BDSM σχέσεις, που είναι σαδομαζοχιστικές σχέσεις υποταγής και κυριαρχίας. Αυτό το καταλαβαίνεις από την αρχή. Οι σχέσεις αυτές φτάνουν στα άκρα, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.
Για αρχή μπορείς να πειραματιστείς σε κάποια πράγματα που είναι βασισμένα στις φαντασιώσεις του Γκρέι στο 50 αποχρώσεις του γκρι, αλλά δεν φτάνουν στα άκρα. Και αν θες στη συνέχεια να μυηθείς στα S&M κόλπα, το συζητάς με τον παρτενέρ σου και προχωράς. Πριν λοιπόν πέσεις στα σκληρά άρχισε με τα μαλακά:
1. Βάζεις στη θέση του Γκρέι στο 50 αποχρώσεις του γκρι τον σύντροφό σου και κάνεις βανίλα σεξ. Υποδύεσαι ότι είσαι παρθένα και κάνεις αργό, παθιάρικο έρωτα. Χωρίς να σκέφτεσαι τίποτα και χωρίς να βιάζεσαι. Και φυσικά χωρίς βία και ερωτικά βοηθήματα. Σεξ με ερωτική μουσική, αρωματικά κεριά και αισθησιακό μασάζ. Σαν να κάνεις έρωτα για πρώτη φορά με το μεγάλο σου έρωτα.

2. Και μετά αφού περάσει λίγη ώρα πας και για δεύτερο γύρο, όπως τον πρώτο καιρό. Μπορείς να αλλάξεις και χώρο για αυτό. Μπορεί να μην έχεις πιάνο όπως στο βιβλίο αλλά αυτό είναι λεπτομέρεια.

3. Μπορείς να μη βγάλεις όλα τα ρούχα όταν βρεθείς με τον άλλον στο κρεβάτι. Να θέλει να στα βγάλει αλλά εσύ να συνεχίζεις να τον ερεθίζεις και να ερεθίζεσαι χωρίς να βιάζεσαι να κάνεις έρωτα. Κάτι σαν το ταντρικό σεξ που ο σκοπός δεν είναι ο οργασμός. Θυμάσαι που ο Γκρέι «βασάνιζε» την Άννα και δεν την άφηνε να τελειώσει στο 50 αποχρώσεις του γκρι; Αυτό μπορεί και να αντιστραφεί αρκεί να λειτουργεί η φαντασία σου.

4. Μετά από την πρώτη φορά που κάνουν σεξ οι ήρωες του βιβλίου απολαμβάνουν ένα ζεστό μπάνιο. Πότε ήταν η τελευταία σου φορά που βυθίστηκες στην μπανιέρα με το σύντροφό σου; Με υγρά χάδια, τρίψιμο στην πλάτη, μασάζ στο νερό και τα σχετικά; Κάντε το και καταλήξτε και πάλι στο κρεβάτι. Ξεκίνα από την μπανιέρα να του κάνεις στοματικό και συνεχίστε σε όποιο άλλο μέρος θέλετε. Εδώ θα πρέπει να έχεις διάθεση και υπομονή.

5. Τέλος πειραματίσου στα χαλαρά παιχνίδια. Δέσε τον με ένα μαντήλι ή με το σουτιέν σου. Παίξτε χωρίς να τον αφήνεις να σε αγγίξει. Κάνε του ένα στριπτίζ.

fimes.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: