ΣΙΝΕ

Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

Ματσάρα με 7 γκολ και δοκάρια στο Ολντ Τράφορντ (video)


Εντυπωσιακό παιχνίδι διεξήχθη στο «Ολντ Τράφορντ» όπου η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για ακόμα μία φορά ανέτρεψε το εις βάρος της σκορ επικρατώντας 4-3 της Νιούκαστλ.
Στην κορυφή της βαθμολογίας αυξάνοντας μάλιστα τη διαφορά της από τους διώκτες της...
παρέμεινε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παίρνοντας μία εντυπωσιακή νίκη με 4-3 επί της Νιούκαστλ σε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του φετινού πρωταθλήματος.

Οι «κόκκινοι διαβόλοι» τα βρήκαν… σκούρα απέναντι στις «καρακάξες». Μόλις στο 4’ ο Περτς πήρε το… ριμπάουντ από σουτ του Σισέ για να ανοίξει το σκορ και να «παγώσει» το Μάντσεστερ.

Η απάντηση, ήρθε από τον Έβανς στο 25’ της αναμέτρησης ο οποίος ισοφάρισε. Παρόλα αυτά, τρία λεπτά αργότερα, με αυτογκόλ έβαλε ξανά μπροστά στο σκορ τους φιλοξενούμενους, σε μία φάση όπου δικαιολογημένα υπάρχουν παράπονα για οφσάιντ από τους γηπεδούχους.

Στην επανάληψη, ο ρυθμός δεν έπεσε καθόλου με τις δύο ομάδες να συνεχίζουν το επιθετικό ποδόσφαιρο. Στο 58’ ο Εβρά με μακρινό σουτ έφερε ξανά στα ίσια το παιχνίδι, ωστόσο η ομάδα του Άλαν Πάρντιου δεν παράτησε την αναμέτρηση.

Ο Σισέ στο 68’ με σουτ στην κίνηση έκανε το 3-2 για τις «καρακάξες» για να ξεκινήσει ακόμα μία μεγάλη ανατροπή από την ομάδα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

Στο 71’ ο Φαν Πέρσι μετά από σύγχυση στην αντίπαλη άμυνα σούταρε για το 3-3, για να έρθει ο Ερνάντεζ στο 90’ να διαμορφώσει το τελικό 4-3 που έδωσε ακόμα μία νίκη στη Γιουνάιτεντ με ανατροπή και τον 24ο φέτος έχοντας πρώτα βρεθεί πίσω στο σκορ.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Ντε Χέα, Εβρά, Φέρντιναντ, Έβανς, Σμόλινγκ, Βαλέντσια, Γκιγκς, Κάρικ, Σκόουλς (69’ Κλέβερλι), Ερνάντεζ, Φαν Πέρσι.

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ: Κρουλ, Κολοτσίνι, Σαντόν, Σίμπσον, Γουίλιαμσον, Περτς, Ανίτα, Μπιγκιριμάνα (65’ Ομπερτάν), Μαρβό, Σισέ (80’ Σ. Αμεόμπι), Μπα (71΄Αμεόμπι).

mu 4-3 από Futbol2101
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: