ΣΙΝΕ

Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

Αυτό είναι το βίντεο που έκανε 87.000 ανθρώπους να βάλουν τα κλάματα

To βίντεο που δείχνει τον 12χρονο παλαιστή σε γυμνάσιο του Τενεσί, να αφήνει τον αντίπαλό του ,που πάσχει από εγκεφαλική παράλυση- να κερδίσει. Μια πράξη που είχε ως
αποτέλεσμα 87.000 shares και χιλιάδες ευχαριστήρια e-mail.
Όταν ο 13χρονος Τζάρετ, που πάσχει από εγκεφαλική παράλυση, εξέφρασε στον πατέρα του την επιθυμία να λάβει μέρος σε αγώνα πάλης, εκείνος πήρε τηλέφωνο ένα προπονητή σε αντίπαλο σχολείο και του ζήτησε να του υποδείξει ποιος από τους παλαιστές του έχει την πιο «ευγενική καρδιά».
Αυτός ήταν ο Τζάστιν Κίβιτ που, αφού πρώτα έσφιξε το χέρι του Τζάρεντ, φρόντισε να κάνει το όνειρό του -να συμμετάσχει σε ένα αθλητικό γεγονός του σχολείου του- πραγματικότητα.
Σύμφωνα με τον πατέρα του Τζάρεντ, μπορεί ο γιος του σωματικά να έχει τις δεξιότητες ενός μωρού 6 μηνών, αλλά εγκεφαλικά είναι πολύ κοντά στην ηλικία του. Προσθέτοντας πως «Υπάρχει ένα όριο στο τι μπορεί να κάνει, αλλά θέλει να δοκιμάσει τα πάντα. Του αρέσει απλά να είναι εκεί έξω και να συμμετέχει».

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: