ΣΙΝΕ

Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Γνωστός παρουσιαστής του Alter έγινε χορευτής σε gay club


Πολύ γνωστός δημοσιογράφος, παρουσιαστής έγινε χορευτής σε gay club.
Ο λόγος για το Θοδωρή Σταθόπουλο οποίος παρουσίαζε την εκπομπή «LifeStyle» στο Alter με τη...

Νίκη Κάρτσωνα και τον Παναγιώτη Τάτση. «Με το που έκλεισε το Alter όλοι βρεθήκαμε σε ένα καθεστώς ομηρίας. Άνοιξα την ατζέντα μου και ξεκίνησα να χτυπάω πόρτες για να βρω δουλειά. Η απάντησή τους ήταν ότι θα πρέπει να κάνω υπομονή και ότι τώρα με την κρίση δεν κάνουν προσλήψεις, ότι τα πράγματα είναι δύσκολα...»., δηλώνει ο Θοδωρής Σταθόπουλος στη εφημερίδα «News».

Ενώ στη συνέχεια εξηγεί πώς προέκυψε η... στροφή στο χορό και το πώς το αντιμετωπίζει ο ίδιος. «Ξεκίνησα ως σερβιτόρος στο cafe ενός φίλου, κυρίως για να έχω ένα εισόδημα αλλά και μια ασχολία, να μην είμαι κλεισμένος μέσα στο σπίτι και τρελαθώ. Σε αυτό τον χώρο διοργάνωναν και κάποια πάρτι. Έτσι στην προσπάθειά τους να βρουν έναν χορευτή μου λένε μια μέρα "γιατί δεν χορεύεις εσύ, αφού έχει και τα προσόντα;". Για μια στιγμή αναρωτήθηκα τι θα πουν! Ότι από δημοσιογράφος έγινα χορευτής κλπ, αλλά γρήγορα αυτή η σκέψη εξαφανίστηκε! Η βασική μου δουλειά φυσικά και δεν είναι ο χορός. Διοργανώνω όλα τα events και τρέχω όλα τα projects που γίνονται εδώ», αποκαλύπτει.

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: